Hape Pizza set

Hape Pizza set

19,99  z vključenim DDV

hape logo

Primerno za starost: 3+ let

Razpoložljivost: Na zalogi SKU: 6943478030831 Kategoriji: , Oznake: , , , , , , , , , ,

Opis

Hape Pizza set

Hape Pizza set – Spoznajte italijansko kuhinjo s tem odličnim igralnim kompletom za pico!

Pizza set je popolna rešitev za otroke, ki obožujejo kulinarično igro in želijo vstopiti v svet ustvarjanja okusnih pic. Ta komplet prinaša realistično izkušnjo priprave pice in hkrati spodbuja domišljijo, ročne spretnosti ter socialno interakcijo.

Osnova za pico v tem setu ni le statična, temveč je razrezana na rezine, kar omogoča otrokom, da se v vlogi kuharja preizkusijo v sestavljanju in rezanju lastnih pic. Priloženi rezalnik za pico in lopatica dodajata element avtentičnosti, saj lahko otroci posnemajo prave kuharske veščine in pripravijo svoje izmišljene pice.

Komplet vključuje tudi bogato paleto sestavin, kot so morski sadeži, zelenjava in drugi dodatki, ki omogočajo otrokom, da ustvarijo raznovrstne in okusne kombinacije pic. Vsak element je oblikovan z natančnostjo do detajlov in izdelan iz varnih materialov, kar zagotavlja otrokom varno igralno okolje.

Posebna značilnost tega seta je priložena peč za pico, ki hkrati služi kot škatla za shranjevanje. Otroci lahko vstavijo svoje pripravljene rezine pice v peč, ki ima pokrov in odprtinice, ki simulirajo pečenje pice. Poleg tega pa je peč tudi odličen način za shranjevanje vseh sestavin in dodatkov, kar pomaga pri organizaciji igralnega prostora.

Hape Pizza set je odlično darilo za otroke, saj združuje zabavo in učenje ter spodbuja razvoj različnih veščin. Igranje s tem kompletom ni le kulinarika, temveč tudi način, kako otroke vključiti v kreativno igro, ki razvija njihovo domišljijo in koordinacijo.

Proizvajalec: Hape


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Kitajskem.