Hape Konsturkcija in številčni labirint

Hape Konsturkcija in številčni labirint

24,99  z vključenim DDV

hape logo

Primerno za starost: 2+ let

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi Šifra: 6943478029705 Kategorija: Oznake: , , , , , ,

Opis

Hape Konsturkcija in številčni labirint

Hape Konsturkcija in številčni labirint – Ta fantastični magnetni labirint z gradbiščem in številkami je zabaven način za sprehod po gradbišču in učenje o gradbenih vozilih ter štetju.

Je inovativen igralni komplet, ki združuje zabavo, učenje in razvoj motoričnih spretnosti. Ta magnetni labirint s sliko gradbišča in številkami je odlično orodje za spodbujanje otrokove domišljije, kreativnosti ter razvoja ročnih in kognitivnih sposobnosti.

Središče kompleta predstavlja magnetni labirint v obliki gradbišča, kjer se otroci lahko zabavajo s številnimi interaktivnimi funkcijami. Labirint ima možnost nagibanja, kar pomeni, da lahko otroci spreminjajo naklon table, kar dodaja novo dimenzijo igri. Poleg tega lahko s priloženim pisalom vodijo magnetne kroglice skozi labirint poti, ki vključujejo različne vogale, ovire in vrtljiva vrata.

Igrača je izdelana iz visokokakovostnih materialov, ki so varni za otroke, kar zagotavlja dolgotrajno in varno igralno izkušnjo. Ta igrača ni le sredstvo za zabavo, temveč tudi orodje za spodbujanje otrokovega kreativnega razmišljanja, reševanja problemov in razvoja fine motorike. Hape labirint predstavlja odličen način, kako otroke uvesti v svet gradbeništva, števil in interaktivne igre na zabaven in izobraževalen način.

Proizvajalec: Hape
Poreklo: Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.