Hape Set za hitro prehrano

Hape Set za hitro prehrano

21,99  z vključenim DDV

hape logo

Primerno za starost: 3+ let

Razpoložljivost: Na zalogi Šifra: 6943478025363 Kategoriji: , Oznake: , , , , , , ,

Opis

Hape Set za hitro prehrano

Hape Set za hitro prehrano – Pripravite se na poslastico. Danes bomo jedli v restavraciji s hitro prehrano!

Set za hitro prehrano je čudovit komplet igrač, ki otrokom omogoča, da vstopijo v svet domišljijske igre in se preizkusijo v vlogi kuharja ali natakarja. S tem setom za večerjo v ameriškem slogu se igračke združujejo s poučnim in zabavnim doživetjem, saj otrokom omogoča, da simulirajo pripravo in postrežbo priljubljenih hitrih obrokov.

Komplet vsebuje realistične replike hitre prehrane, ki jih lahko najdemo v ameriških restavracijah. Vključuje meni, ki dodaja še več domišljijskih možnosti igre, ter podrobne igrače burgerja, hotdoga, kečapa, krompirčka in gazirane pijače. Vsak element je izdelan z natančnostjo in skrbjo do detajlov, kar daje otrokom občutek, kot da bi pripravljali in postregli pravi obrok.

Otroci lahko v tej domišljijski igri razvijajo različne veščine, kot so ročne spretnosti, socialne veščine in ustvarjalno razmišljanje. Igranje s tem setom spodbuja sodelovanje med otroki in razvija njihovo sposobnost reševanja problemov, saj si izmišljajo različne scenarije in vloge v restavraciji.

Set za hitro prehrano Hape je izdelan iz visokokakovostnih in varnih materialov, kar zagotavlja dolgotrajno in varno igralno izkušnjo. Je tudi odlično darilo za otroke, saj združuje zabavo in izobraževanje v privlačnem paketu. S tem kompletom lahko otroci odkrivajo radosti ustvarjanja in razvijajo svojo domišljijo ter kreativnost skozi igro.

Velikost pakiranja: 20 x 10 x 24 cm

Proizvajalec: Hape


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Kitajskem.