Igrača punčka Emily s kužkom

Igrača punčka Emily s kužkom

12,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 3+ let

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi SKU: 5905515359894 Kategorija: Oznake: , , , , , , ,

Opis

Igrača punčka Emily s kužkom

Igrača punčka Emily s kužkom – Predstavljamo očarljivo lutko Emily v osupljivi mornarsko modri obleki, okrašeni s svetlečimi bleščicami. Njeni dolgi svetli lasje so čudovito okrašeni s tiaro, kar še poveča njen edinstveni čar. Emily ima na nogah elegantne črne visoke pete, ki jih krasi nežna vrtnica.

V tem edinstvenem kompletu poleg lutke najdete tudi prikupnega psa s prijaznim obrazom, ki bo v igro vnesel še več veselja. In to še ni vse! Lutki je priložena tudi elegantna črna torbica, okrašena s srebrno pentljo za dodaten sijaj.

Poleg tega sta v kompletu dve okrasni cvetlici, ki lahko med ustvarjalno igro na modni reviji služita kot dekoracija na modni brvi. Lutka ima gibljive ude, kar omogoča ustvarjanje dinamičnih prizorov na modni brvi.

Velikost punčke: 30 cm x 4 cm x 8 cm,
Velikost psa: 5 cm x 4 cm x 4 cm.
Dimenzije pakiranja: 33 cm x 29 cm x 7 cm

Vabimo vas, da v igro s punčko Emily in njenim obsežnim igralnim kompletom vključite otrokovo domišljijo in ustvarjalnost. Razvijajte ustvarjalno mišljenje, navdihujte modne zgodbe in uživajte v skupnih trenutkih, polnih veselja in fascinantne zabave!


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3. leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Kitajskem