Igrača punčka v modri obleki

Igrača punčka v modri obleki

12,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 3+ let

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi SKU: 5905679077443 Kategorija: Oznake: , , , ,

Opis

Igrača punčka v modri obleki

Igrača punčka v modri obleki – Predstavljamo očarljivo punčko v modri obleki, ki bo vašemu otroku zagotovila nepozabne trenutke ustvarjalne zabave.

Ta edinstvena punčka izžareva eleganco in lepoto. Oblečena v osupljivo modro obleko, izgleda kot prava princesa iz pravljice. Njeni dolgi zlati lase sijejo kot sončni žarki, in krona na njeni glavi poudarja njen kraljevski izvor. Poleg tega ji dolgi uhani dajejo poseben čar, ustvarjajoč harmoničen komplet s krono.

V setu je tudi posebna krtača za lase, s katero lahko mali stilisti razvijajo svoje frizerske spretnosti, ustvarjajoč različne pričeske za svojo najljubšo princeso. Česanje dolgih las ni le zabavno, ampak tudi način za razvoj ročnih spretnosti in ustvarjalnosti.

Punčka ni le igrača, je čarobna spremljevalka, ki razvija domišljijo, ustvarjalnost in skrbnost pri najmlajših. Dajte svojemu otroku priložnost, da vstopi v svet pravljičnih pustolovščin in mu zagotovite neskončne trenutke veselja z našo princesko v modri obleki.

Velikost punčke: 30,5 cm x 8 cm

Velikost pakiranja: 33,5 cm x 19 cm x 8 cm


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Kitajskem.