Igralne karte Uno klasične

Igralne karte Uno klasične

12,90  z vključenim DDV

Primerno za starost: 7+ let

Število igralcev: 2-10

Razpoložljivost: Samo še 1 na zalogi Šifra: 746775036744 Kategorija: Oznake: , , , , , , , , ,

Opis

Igralne karte Uno klasične

Igralne karte Uno klasične  – UNO je priljubljena družabna igra, ki jo igrajo ljudje vseh starosti po vsem svetu. Igralne karte UNO so posebne karte, ki so namenjene temu, da ustvarijo igranje te dinamične in zabavne igre. Vsak komplet UNO kart vsebuje 108 kart, ki so razdeljene na štiri barve – rdečo, rumeno, zeleno in modro.

Glavne vrste kart vključujejo:

  1. Številčne karte: Te karte imajo številke od 0 do 9 in so razdeljene po barvah. Te karte so osnovna sredstva za igranje igre, saj igralci izmenično izbirajo karte iz kupčka, ki se ujemajo s številko ali barvo zgornje karte na kupčku.
  2. Akcijske karte: Te karte vključujejo posebne ukaze, ki spreminjajo potek igre. Na primer, karte “izgubi potezo” prisilijo naslednjega igralca, da izgubi svojo potezo, medtem ko karte “obrni” obrnejo smer igranja. Poleg tega so tu še karte “zamrzni”, ki začasno ustavijo poteze določenega igralca, ter karte “vzemi dve” ali “vzemi štiri”, ki prisilijo naslednjega igralca, da vzame dodatne karte.
  3. Jokerji: Jokerji so posebne karte, ki omogočajo igralcu, da izbere barvo, ki se nadaljevala po tej karti. Te karte so zelo močne, saj omogočajo igralcu, da nadaljuje igro z barvo, ki mu najbolj ustreza, ne glede na barvo prejšnje karte.

Igralne karte UNO so trpežne in barvite, kar omogoča enostavno razlikovanje med različnimi vrstami kart. S svojo preprosto, a zabavno dinamiko igre, UNO omogoča ure zabave tako otrokom kot tudi odraslim.

Proizvajalec: Mattel


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3. leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Proizvedeno na Kitajskem.