Interaktivni dinozaver Tiranozaver na daljinsko vodenje eigrace

Interaktivni dinozaver Tiranozaver na daljinsko vodenje

32,99  z vključenim DDV

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi SKU: 5905323219595 Kategorija: Oznake: , , , , ,

Opis

Interaktivni dinozaver Tiranozaver na daljinsko vodenje

Interaktivni dinozaver Tiranozaver na daljinsko vodenje – Otroci, ki so fascinirani nad dinozavri, bodo zagotovo navdušeni nad tem mehanskim tiranozaverjem rexom! Ta igrača ne prinaša le zabave, temveč tudi izobraževanje o teh mogočnih bitjih, ki so nekoč vladala Zemlji.

Svetleče oči in jezik, ki izstopajo v temi, dajejo temu tiranozaverju edinstveno podobo. Poleg tega vgrajeni zvočnik poskrbi za realistične zvoke divjih zveri, ki še dodatno oživijo igro. Bela in siva barvna kombinacija mu daje sodoben videz, kar ga naredi še bolj privlačnega za mlade entuziaste.

Komplet vključuje dinozavra na daljinsko upravljanje, ki deluje na tri baterije tipa “AA” (1,2 V), ter daljinski upravljalnik (baterije niso priložene), ki omogoča popoln nadzor nad tiranozavrom. Dimenzije paketa so 38 cm x 23 cm x 15 cm, kar zagotavlja, da je ta avantura dovolj velika, da bo pritegnila pozornost mladih raziskovalcev.

Interaktivna igrača je primerna za otroke, starejše od 6 let, kar omogoča, da se mladi ljubitelji paleontologije poglobijo v svet dinozavrov na edinstven in zabaven način. Vstopite v paleontološki svet s tem prikupnim dinozavrom na daljinskem upravljanju in ustvarite nepozabne trenutke odkrivanja!

Značilnosti:
– dinozaver na daljinsko upravljanje(napaja se s 3x “AA” 1,2 V)
– daljinski upravljalnik (napaja se z 2x “AA” 1,5 V, ki ni vključen)

Dimenzije paketa:
38 cm x 23 cm x 15 cm


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.