Interaktivni plišasti slonček 19cm

Interaktivni plišasti slonček 19cm

14,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 1,5 + let

Opis

Interaktivni plišasti slonček 19cm

Interaktivni plišasti slonček 19cm – Interaktivni plišasti slon, ki bo zagotovo postal najljubši spremljevalec vsakega malčka! Izdelan je iz najkakovostnejšega, zelo mehkega materiala, ki je kot nalašč za občutljivo otroško kožo. Zaradi njegovega očarljivega videza in na otip prijetne teksture si ga boste takoj želeli objeti.

Njegov modri trebušček ni le vizualno izrazit, temveč je tudi poln presenečenj! Na njegovem trebuhu so trije gumbi, od katerih vsak sproži drugačno interakcijo.

Prvi gumb, rumen v obliki srca, je vhod v svet narave. Ko ga pritisnete, lahko slišite zvoke narave – na primer petje ptic. To je popoln pripomoček, ki vašemu malčku pomaga, da se sprosti in se počuti kot v pravi oazi miru.

Srednji gumb je prava poslastica za male ljubitelje glasbe! Po njegovem pritisku začne medvedek recitirati pesmi v angleščini, kar ne razvija le otrokovih jezikovnih spretnosti, temveč mu zagotavlja tudi veliko veselja in zabave.

Zadnji gumb v obliki prikupne zvezde je pravo središče zabave! Ko ga pritisnete, začne slonček predvajati pet različnih veselih melodij, ob katerih bo vsak mali plesalec želel zaplesati. Ti melodični zvoki bodo otroke uvedli v svet veselja in zabave ter spodbudili njihovo ustvarjalnost in energijo.

Ta interaktivni plišasti slon ni le igrača, temveč je pustolovski spremljevalec vsakega otroka. Njegove različne funkcije ne le zabavajo, temveč tudi razvijajo, saj malčke učijo o naravnem svetu, jeziku in glasbi. To je popolno darilo za vsakega otroka, ki mu bo zagotovilo številne ure veselja in izobraževanja.

Velikost slončka: 19 cm x 18 cm x 10 cm

Napajata ga dve 1,5V bateriji AA, ki nista vključeni v komplet.


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Igrača je izdelana na Kitajskem.