Žirafa Sophie obroček za grizenje - okus
Žirafa Sophie obroček za grizenje - okus

Žirafa Sophie obroček za grizenje – okus

14,99  z vključenim DDV

Obroček za grizenje z različnimi strukturami iz 100% naravnega kavčuka lajša bolečine, ko otroku izraščajo zobje.

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi SKU: 3056560105010 Kategorija: Oznake: , , , , , ,

Opis

Žirafa Sophie obroček za grizenje – okus

Žirafa Sophie obroček za grizenje – okus – Obroček za grizenje z različnimi strukturami iz 100% naravnega kavčuka lajša bolečine, ko otroku izraščajo zobje.

Mehke strukture na bolj ali manj dolgih listih so prilagojene dojenčkovim ustom. Omogočajo učinkovito masažo otrokovih dlesni med prvim izraščanjem zob (sekalci) ali kasneje (kočniki). Zaradi ročaja ga otroške rokice zlahka primejo in držijo v rokah.

Obroček je narejen iz 100% naravnega kavčuka (brez ftalatov), pridobljenega iz soka drevesa kavčukovca, iz fleksibilnih, obnovljivih materialov in netoksičnih barv, ki se uporabljajo v živilski industriji, kar pomeni, da je varna in naravna igrača. Igrača je primerna za dojenčke od rojstva naprej.

Primerno od 0 mesecev dalje.

Izdelek čistite z vlažno krpo.

Velikost grizala: 10 x 10 x 1 cm

Varno za dojenčke – certifikat CE

Proizvajalec: Sophie la girafe


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano v Franciji. Izdelek čistite ročno. Izdelek skrbno preglejte pred vsako uporabo, še posebej, če so otroku že zrasli zobje. Izdelek razvlecite v vse smeri – če ima najmanjše znake poslabšanja stanja ali poškodb, izdelek zavrzite. Kot pri vseh izdelkih za dojenčke, se tudi ta izdelek lahko uporablja le pod nadzorom odrasle osebe.