Vulli Grizalo Žirafa Sophie

Vulli Grizalo Žirafa Sophie

22,99  z vključenim DDV

Žirafa Sophie je naravno grizalo, ki pomaga dojenčku blažiti boleče dlesni, ko mu rastejo zobki, in je prva dojenčkova igračka, ki stimulira vse njegove čute.

Opis

Vulli Grizalo Žirafa Sophie

Vulli Grizalo Žirafa Sophie – Žirafa Sophie je prva otrokova prijateljica. Spodbuja razvoj čutov in daje otroku občutek varnosti. In to že skoraj 60 let!

Pisalo se je leto 1961 in v Franciji, blizu Pariza, je lokalni mojster iz naravne gume iz drevesa kavčukovca izdelal igračko, kot je tedaj še niso poznali: privlačno žirafo, namenjeno najmanjšim očem, rokam in ustom.

Poimenoval jo je žirafa Sophie in nevede začel eno najbolj zanimivih in prepoznavnih zgodb v svetu igrač. Dobrih petdeset let pozneje je namreč žirafa Sophie, še vedno izdelana kot na začetku, svetovno znana (prodali so že več kot 30 milijonov žiraf Sophie), doma v Franciji pa kultna – na leto prodajo namreč več Sophie iz naravnega kavčuka, kot pa se rodi otrok!

Žirafa Sophie s kontrastnimi barvami spodbuja razvoj vida, zvok, ki se oglasi pri stiskanju, koristi sluhu in razumevanju vzročno-posledične povezave, ker je narejena iz povsem naravnih materialov, pa je nadvse primerna tudi za grizenje v otroški dobi, ko začnejo rasti prvi zobki.

Žirafa Sophie pomaga pri razvoju vseh čutil. Spodbuja tip, vid, voh, okus in sluh.

Višina: 18 cm
Primerna je za otroke od 3 mesecev naprej.

Proizvajalec: Sophie la girafe


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano v Franciji.