LEGO Technic Monster Jam Monster Mutt Dalmatinec 42150

LEGO Technic Monster Jam Monster Mutt Dalmatinec 42150

21,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 7+ let
Število kock: 244

Opis

LEGO Technic Monster Jam Monster Mutt Dalmatinec 42150

LEGO Technic Monster Jam Monster Mutt Dalmatinec 42150 – Poznate otroka, starejšega od 7 let, ki obožuje Monster Jam? Potem si oglejte ta super tovornjak LEGO Technic Monster Jam Monster Mutt Dalmatinec! Ta model tovornjaka z realistično grafiko in barvami je poklon najljubšemu tovornjaku navijačev. Z delovanjem pull-back lahko otroci dirkajo s tovornjakom ali poustvarjajo trike, ki so jih videli v pravih arenah Monster Jam.

Darilo 2 v 1 za tovornjak Monster Truck – Otrokom omogočite še več možnosti za igro, saj se ta igrača tovornjak 2-v-1 predela v dirkalni tovornjak s funkcijo pull-back.

Spodbuja njihovo domišljijo – Z vozili, ki so videti in delujejo kot resnična, modeli za sestavljanje LEGO Technic ponujajo zabaven uvod v inženirstvo in mehaniko za mlade ljubitelje LEGO. Prenesite aplikacijo LEGO Builder in vstopite v nov svet zabave pri gradnji, kjer lahko otroci povečajo in obračajo modele v 3D, shranjujejo komplete in spremljajo napredek.

Število kock: 244

Proizvajalec: LEGO System A/S
komponente so izdelane v naslednjih državah: Danska, Mehika, Madžarska, Kitajska, Češka


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.