Magična 3D tabla eigrace

Magična 3D tabla

11,99  z vključenim DDV

Razpoložljivost: Na zalogi SKU: 5905991002697 Kategorija: Oznaki: ,

Opis

Magična 3D tabla

Zapustite običajne ustvarjalne meje in se podajte v čarobni svet kreativnosti s Magično 3D tablo – sestavljanko 3D Magic Light Panel Puzzle. Ta edinstvena izobraževalna igrača predstavlja inovativno doživetje, ki združuje zabavo in poučnost v enem.

Črna plošča, oblikovana v podobi monitorja z luknjami, postane polje, kjer se sprosti vaša domišljija. Komplet vključuje barvne zatiče, ki jih postavite po lastni zamisli, s čimer ustvarite očarljive tridimenzionalne vzorce in svetlobne učinke. To ni zgolj igra – je priložnost za razvijanje prostorskih spretnosti, izboljšanje motorične koordinacije in spodbujanje domišljije.

Poleg tega so priložene predloge s pripravljenimi idejami, ki dodajo dodatno zanimivost. Lahko se odločite za poustvarjanje nalog iz predlog ali pa jih uporabite kot navdih za lastne umetniške stvaritve. Sestavljanka 3D Magic Light Panel ponuja odlično izkušnjo tako za otroke kot tudi za odrasle, ki iščejo ustvarjalni izziv.

Ni le izobraževalna igrača, ampak tudi orodje za ustvarjalno preživljanje prostega časa. Očarajte se nad svetom tridimenzionalnih vzorcev, ki jih lahko ustvarite na tej čarobni plošči, in oblikujte svojo lastno mojstrovino.

Tablo napajajo 3 x 1,5V baterije AA, ki niso vključene v komplet, kar zagotavlja preprosto mobilnost in uporabo kjerkoli. S svojimi dimenzijami 26 cm x 20 cm x 3,5 cm je tabla primerna za različne ustvarjalne projekte. Velikost paketa je 30 cm x 22 cm x 4 cm.

Z certifikatom CE in skladnostjo s standardom EN71 je Magična 3D tabla namenjena otrokom, starejšim od 4 let. Pustite svoji domišljiji prosto pot in ustvarite nepozabne umetniške trenutke s to inovativno igračo.

 


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.