Otroška ura Roza pujsek eigrace

Otroška ura Roza pujsek

4,99  z vključenim DDV

Razpoložljivost: Ni na zalogi Šifra: 5905991000709 Kategorija: Oznake: , , ,

Opis

Otroška ura Roza pujsek

Otroška ura Roza pujsek – očarljiva ura z zaslonom na dotik z motivom pujska na roza traku predstavlja popolno združitev funkcionalnosti in zabave, oblikovano posebej za najmlajše uporabnike. Ta moderna ura ni le natančen merilec časa, temveč tudi prava paša za oči s svojim barvitim in igrivim slogom.

Z intuitivnim zaslonom na dotik je spreminjanje časa preprosto in prilagojeno otrokom, ki se bodo zagotovo navdušili nad motivom pujska. Pujsek, ki se razprostira na roza traku, dodaja poseben čar tej uri, ki jo bo nositi pravi užitek.

Trak ure, izdelan iz mehkega materiala, ni le eleganten, temveč tudi popolnoma nastavljiv. To zagotavlja, da se bo ura udobno prilegala najmanjšim rokam, kar je praktično tako pri vsakodnevnih opravilih kot tudi ob posebnih priložnostih. Izjemna kombinacija praktičnosti in elegance.

Ura ne ponuja le natančnega časa, ampak tudi preprosto uporabo. Poleg tega vključuje izobraževalne funkcije, ki otroke učijo skozi igro, kar dodatno obogati njihovo izkušnjo z uro.

S svojimi dimenzijami 23 cm x 2 cm in elegantnim pakiranjem (27 cm x 6 cm) je ta ura popolno darilo, ki združuje funkcionalnost in estetiko. Certifikat CE in skladnost s standardom EN71 zagotavljata varnost, saj je ura namenjena otrokom, starejšim od 3 let. Naj vaš otrok uživa v nošenju te prikupne ure, ki bo zagotovo pritegnila pozornost s svojim edinstvenim slogom.

Dimenzije ure:
23 cm x 2 cm

Velikost paketa: 23 cm:
27 cm x 6 cm

Primerno za starost: 3+


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Ločeno zbiranje odpadnih baterij, akumulatorjev in baterijskih sklopov!
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije.Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.