Magnetki živali z nagajivimi očmi eigrace

Magnetki živali z nagajivimi očmi

10,99  z vključenim DDV

4M logo – Thoughtfully selected toys for creative minds

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi Šifra: 4893156048004 Kategorija: Oznake: , , , , , ,

Opis

Magnetki živali z nagajivimi očmi

Magnetki živali z nagajivimi očmi – oblikujte, pobarvajte in v svoj prostor prinesite nasmeh s temi ljubkimi mojstrovinami živali s premikajočimi se očmi! Ta ustvarjalni set je popoln za otroke , ki želijo preživeti kakovosten čas ob ustvarjanju unikatnih magnetkov, ki bodo polepšali vsak prostor.

Glavne Značilnosti:

 1. Kreativna Zabava: Set za izdelavo magnetkov omogoča otrokom, da ustvarijo svoje lastne magnetke s prikupnimi živalskimi motivi. Proces izdelave vključuje oblikovanje, barvanje in dodajanje premikajočih se oči, kar zagotavlja ure zabavne in ustvarjalne dejavnosti.
 2. Premikajoče Se Oči: Vsak magnetek bo oživel s pomočjo priloženih premikajočih se oči, ki dodajo živahen in igriv dotik vašim mojstrovinam. Set vsebuje 12 premikajočih se oči, kar omogoča izdelavo več unikatnih magnetkov.
 3. Kompleten Set: Vse, kar potrebujete za ustvarjanje, je vključeno v set. Set vsebuje:
  • Kalup s 6 živalskimi motivi
  • 1 paket mavčnega prahu
  • 1 magnetni trak
  • 1 čopič
  • Barve
  • 12 premikajočih se oči
  • Navodila za izdelavo
 4. Enostavna Uporaba: Navodila za izdelavo so jasna in enostavna za sledenje, kar omogoča brezskrbno in zabavno ustvarjanje. Set je primeren za otroke, starejše od 5 let, in je odličen način za spodbujanje njihove kreativnosti in ročnih spretnosti.
 5. Popoln Za Darilo: Ta set za izdelavo magnetkov je čudovito darilo za otroke, ki radi ustvarjajo in se zabavajo ob ročnih delih. Prav tako je idealen za rojstnodnevne zabave, družinska druženja ali preprosto za zabavno popoldne doma.

Kako Uporabiti:

 1. Priprava: Pripravite delovno površino in zberite vse potrebne materiale iz seta.
 2. Mešanje Mavca: Sledite navodilom za mešanje mavčnega prahu z vodo, da ustvarite gladko zmes.
 3. Polnjenje Kalupa: Zmes previdno vlijte v kalup s 6 živalskimi motivi in pustite, da se popolnoma posuši.
 4. Odstranjevanje iz Kalupa: Ko se mavec strdi, previdno odstranite živalske motive iz kalupa.
 5. Barvanje: Uporabite priložene barve in čopič, da pobarvate svoje živalske motive po lastnih željah. Pustite, da se barva posuši.
 6. Dodajanje Oči in Magnetov: Prilepite premikajoče se oči na svoje motive in pritrdite magnetni trak na hrbtno stran vsakega motiva.
 7. Prikaz: Pripravljen magnetek namestite na hladilnik, tablo ali katero koli drugo magnetno površino in uživajte v svojih ljubkih mojstrovinah!

Set za izdelavo magnetkov s premikajočimi se očmi je odlična izbira za vse, ki uživajo v ustvarjanju in želijo dodati oseben dotik svojemu prostoru. Ta set ne le spodbuja kreativnost in ročne spretnosti, ampak tudi prinaša nasmeh na obraze vseh, ki bodo videli vaše edinstvene živalske magnetke. Primerno za starost 5+.

Proizvajalec: 4M
Poreklo: Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.