MAKE IT REAL - Mavrične zapestnice z bleščicami eigrace

MAKE IT REAL – Mavrične zapestnice z bleščicami

6,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 8+

Razpoložljivost: Na zalogi Šifra: 695929012069 Kategorija: Oznake: , , , ,

Opis

MAKE IT REAL – Mavrične zapestnice z bleščicami

MAKE IT REAL – Mavrične zapestnice z bleščicami – pridobite svoje ustvarjalne veščine s tem kompletnim setom za izdelavo zapestnic, ki vključuje vse, kar potrebujete za ustvarjanje petih čudovitih zapestnic s preprostimi vozlički in trendovskimi biseri.

Vključuje:

  • 5 barv voskane vrvice po 8,5 m: Vsaka zapestnica lahko oživi v svoji edinstveni barvni kombinaciji s petimi različnimi barvami voskane vrvice, ki omogočajo ustvarjalno eksperimentiranje.
  • 73 stilskih biserov: Raznolikost biserov v kompletu omogoča ustvarjanje različnih vzorcev in slogov, kar omogoča popolno prilagoditev zapestnic vašemu osebnemu slogu.
  • 1 dragulj: Eleganten dragulj dodaja zapestnicam dodaten sijaj in eleganco, ki jih ločuje od ostalih.
  • 1 obesek: Priložen čar vas navdihuje za ustvarjanje zapestnic s posebnim pomenom ali tematiko.
  • 1 PlayTray: Priložen PlayTray  pomaga pri organizaciji materialov med ustvarjanjem, kar olajša postopek in ohranja vaš delovni prostor urejen.
  • 1 navodilo za izdelavo: Podrobno navodilo korak za korakom vam omogoča, da se hitro naučite osnovnih vozlov in tehnik za ustvarjanje zapestnic.

S tem setom za izdelavo zapestnic boste odkrili preproste tehnike vozlanja in ustvarili pet edinstvenih zapestnic, ki bodo izražale vašo kreativnost in osebni stil. Idealen je za ustvarjanje daril ali samoizražanje, saj ponuja širok spekter možnosti za ustvarjanje unikatnih kosov nakita.

Odkrijte radost ustvarjanja in pokažite svoj edinstveni slog s tem čudovitim kompletom za izdelavo zapestnic!

Proizvajalec: Make It Real
Poreklo: Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.