MAKE IT REAL zapestnica Golden linke eigrace

MAKE IT REAL zapestnica Golden link

6,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 8+

Razpoložljivost: Na zalogi Šifra: 695929012076 Kategorija: Oznake: , , , ,

Opis

MAKE IT REAL zapestnica Golden link

MAKE IT REAL zapestnica Golden link. Poglobite se v svet ustvarjanja s tem kompletnim setom za izdelavo petih trendovskih zapestnic iz imitacije semiša in čudovitega chokerja, ki bo zagotovo pritegnil pozornost.

Vključuje:

  • 3 barve umetnega semiša po 4,5 m: Raznolike barve umetnega semiša omogočajo ustvarjanje elegantnih zapestnic in chokerja, ki bodo dopolnjevale vaš vsakdanji ali večerni videz.
  • 66 zlatih kosov nakita: Set vsebuje različne zlate nakitne dodatke, ki vam omogočajo prilagajanje zapestnic in chokerja po vaših željah in ustvarjanje edinstvenih kombinacij.
  • 38 različnih biserov: Širok izbor biserov vam omogoča, da ustvarite zapestnice in choker z različnimi vzorci in stilskimi elementi, ki bodo izražali vaš osebni okus.
  • 2 verižici s členi: Priloženi verižici s členi dodajata dodaten sloj eleganci vašim zapestnicam in chokerju, kar omogoča ustvarjanje različnih teksturnih učinkov.
  • 1 zlati obesek: Elegantni zlati obesek v kompletu dodaja oseben pridih vašemu chokerju ali zapestnicam, ki jih ustvarite.
  • 1 PlayTray: Priložena PlayTray pomaga organizirati materiale med ustvarjanjem, ohranja delovni prostor urejen in olajša postopek izdelave.
  • 1 navodilo za izdelavo: Podrobno navodilo korak za korakom vas vodi skozi proces ustvarjanja, vključno z uporabo različnih vozlov in tehnik, ki jih boste potrebovali za ustvarjanje zapestnic in chokerja.

Ta set za izdelavo zapestnic in chokerja vam omogoča, da ustvarite pet trendovskih in sofisticiranih kosov nakita, ki bodo izražali vašo kreativnost in osebni stil. Idealno je za ustvarjanje unikatnih daril ali pa kot dodatek k vaši lastni zbirki nakita.

Pustite se navdihniti in ustvarite elegantne zapestnice ter choker, ki bodo zagotovo pritegnili pozornost!

Proizvajalec: Make It Real
Poreklo: Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.