MAKE IT REAL nakit Positive gems eigrace

MAKE IT REAL nakit Positive gems

6,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 8+

Razpoložljivost: Na zalogi Šifra: 695929012113 Kategorija: Oznake: , , , ,

Opis

MAKE IT REAL nakit Positive gems

MAKE IT REAL nakit Positive gems. Pridihajte svojemu stilu pozitivne vibracije ali že zdaj uživajte v občutku miru z elegantnim setom za izdelavo nakita, ki bo navdušil prihodnje oblikovalce nakita.

Ustvarite 3 Zapestnice in 1 Verižico

Ta celovit set vključuje vse potrebno, da ustvarite tri čudovite zapestnice in eno izjemno verižico, ki bodo odražale vašo kreativnost in osebni stil.

Vsebina Seta:

 • 1 dragocen draguljski obesek: Elegantni draguljski obesek doda pridih elegance in luksuza vašemu končnemu izdelku, ki bo zagotovo pritegnil pozornost.
 • 1 čarobni obesek v obliki zvezde: Čaroben obesek v obliki zvezde dodaja čar in poseben pomen vašemu nakitu, hkrati pa dopolnjuje celoten dizajn.
 • 1 čarobni obesek s povezavo: Povezani obesek dodaja edinstveno noto vašemu nakitu, omogoča pa tudi prilagajanje in ustvarjanje različnih kombinacij.
 • 1 velik faceten biser: Velik faceten biser poskrbi za dramatičen videz in dodaja teksturo ter dimenzijo vašemu nakitu.
 • 49 raznolikih biserov: Širok izbor biserov vam omogoča, da izrazite svojo kreativnost in ustvarite zapestnice ter verižico z unikatnimi vzorci in barvami.
 • 1 vrvica za verižico: Priložena vrvica za verižico je idealna za ustvarjanje elegantnega in udobnega nakita, ki ga lahko nosite ob vsaki priložnosti.
 • 3 barve najlonskih vrvic v skupni dolžini 2,4 m : Različne barve najlonskih vrvic vam omogočajo ustvarjanje večplastnih zapestnic z edinstvenimi vzorci vozlov.
 • 1 elastična vrvica dolžine 0,5 m: Elastična vrvica olajša izdelavo zapestnic in omogoča udobno nošenje.
 • 1 skakalni obroček: Skakalni obroček je ključen element za pritrditev obeskov in drugih dodatkov k vašemu nakitu.
 • 1 PlayTray: Priloženi PlayTray pomaga pri organizaciji materialov med ustvarjanjem in ohranja delovni prostor urejen.
 • 1 navodilo za izdelavo: Podrobno navodilo vam korak za korakom pojasni postopek ustvarjanja zapestnic in verižice, vključno z uporabo različnih vozlov in tehnik.

Zaključek:

Ta set za izdelavo nakita je idealen za vse, ki želijo izraziti svojo kreativnost in občutek za dizajn. Z njim lahko ustvarite edinstvene in modne kose nakita, ki bodo dopolnjevali vašo osebno kolekcijo ali pa bodo odlično darilo za vaše najdražje.

Pustite se navdihniti in ustvarite nakit, ki bo odražal vaše pozitivne vibracije in osebni stil!

Proizvajalec: Make It Real
Poreklo: Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.