Mia in Jaz - punčka Yuko eigrace

Mia in Jaz – punčka Yuko

24,99  z vključenim DDV

puncka mia in jaz

Primerno za starost: 3+

Razpoložljivost: Na zalogi SKU: 4006592087739 Kategorija: Oznake: , , , ,

Opis

Mia in Jaz – punčka Yuko

Mia in Jaz – punčka Yuko  iz risanke “Mia in jaz” je čaroben dodatek za vsako malo deklico ali fanta, ki ljubi to priljubljeno risanko. Punčke Yuko so natančno oblikovane po likih iz risane serije “Mia and Me” (Mia in jaz), ki je med otroci izjemno priljubljena.

Vsaka punčka Yuko je izdelana z ljubeznijo do detajlov in natančno reprodukcijo lika iz risanke. Te punčke so lahko odličen način za oživljanje priljubljenih prizorov iz risanke ali za ustvarjanje lastnih domišljijskih pustolovščin.

Punčke Yuko so izdelane iz visokokakovostnih materialov, ki so varni za otroke, vključno s trpežnimi tekstilnimi materiali za oblačila.

Te igrače spodbujajo domišljijo, ustvarjalno igro in igro vlog, ter pomagajo otrokom pri razvoju socialnih veščin in empatije skozi interakcijo s punčkami.

Otroci lahko skozi igro vživijo prigode likov iz risanke, se spoprijateljijo s punčkami in razvijajo svoje zgodbe ter ustvarjalnost. Punčke Yuko iz risanke Mia in jaz so tako odličen darilni izdelek za vsakega ljubitelja te priljubljene animirane serije.

Velikost: 23 cm
Primerno za starost: 3+
Proizvajalec: Simba, Proizvedeno na Kitajskem.


Vloga punčke Yuko v risanki Mia in Jaz

V risanki “Mia and Me”, punčka Yuko predstavlja enega od ključnih likov. Yuko je vilinka iz čarobnega sveta Centopie, ki je prijateljica glavne junakinje, Mie. Njena vloga je pomembna v Mijinih pustolovščinah, saj ji pomaga pri premagovanju različnih ovir in reševanju težav v Centopii.

Yuko je pogumna, samozavestna in prijazna vilinka, ki je vedno pripravljena pomagati Mia in ostalim prijateljem v boju proti zlu. Skupaj z Mio in drugimi zavezniki se Yuko sooča z različnimi izzivi in nevarnostmi ter se trudi ohraniti mir v čarobnem svetu Centopie.

Poleg tega Yuko igra pomembno vlogo pri razvoju zgodbe, saj je ena izmed ključnih veznic med Mio in drugimi prebivalci Centopie. Njeno prijateljstvo s Mio prispeva k temu, da Mia lažje sprejema svojo novo vlogo in odgovornosti kot čarobna junakinja.

Vlogo punčke Yuko lahko razumemo kot simbol prijateljstva, poguma in medsebojne podpore med liki v risanki “Mia and Me”.


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.