Otroški poganjalec traktor s pikolico

Otroški poganjalec traktor s pikolico

39,99  z vključenim DDV

Primerno za: 12 do 36 mesecev

Opis

Otroški poganjalec traktor s pikolico

Otroški poganjalec traktor s pikolico predstavlja odlično darilo za vse otroke, predvsem pa malčke od 12. do 36. meseca starosti.

Otroški traktor je videti pristno, njegova sprednja maska pa spominja na pravi traktor. Originalni dizajn v zeleno črno barvni kombinaciji bo v hipu navdušil vsakega malega navdušenca traktorjev.

Del poganjalca je tudi priročna prikolica, v kateri bodo lahko otroci vozili svoje orodje. Traktor ima udoben, ergonomsko oblikovani sedež, ki je na zadnjem delu povišan, da malčku med vožnjo ne bi drselo. Pod premičnim sedežem se nahaja tudi priročen predalček za shranjevanje, kamor lahko shranijo različne drobnarije.

Otroci bodo pri igri vrtnarjev, kmetovalcev in traktoristov uporabljali tudi set vrtnega orodja, v katerem najdejo lopatko, grabljice, kanglico in motiko. Na igriv način bodo tako preizkusili delo na vrtu, pomagali svojim staršem, zalivali rastline in zanje skrbeli. Vožnja na poganjalcu bo otrokom pomagala krepiti njihove mišice na rokah in nogah, z njim si bodo razvijali fino in grobo motoriko, spoznavali nove barve in oblike.

Poganjalec ne zavija z volanom.

Mere poganjalca znašajo 85x28x33 cm. Višina poganjalca meri 33 cm in dolžina skupaj s prikolico 85 cm.

Proizvajalec: Ecoiffier

Narejeno v Franciji


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe!
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.