Otroško kolo Royal Baby King 20 col
Otroško kolo 20 col King

Otroško kolo 20 col King rdeč

259,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 7+ let

Razpoložljivost: Na zalogi SKU: 6973449206279 Kategoriji: , Oznake: , , , , ,

Opis

Otroško kolo 20 col King rdeč

Otroško kolo 20 col King rdeč je popolna izbira za mlade kolesarje, ki iščejo udobno, varno in stilsko kolo za raziskovanje sveta okoli sebe. S težo 11,8 kg je lahko obvladljivo in primerno za otroke, ki že uživajo v vožnji.

Okvir iz aluminija je lahek, vendar vzdržljiv, kar omogoča enostavno obvladovanje kolesa in dolgo življenjsko dobo. Velika 20-palčna kolesa opremljena z napihljivimi gumami zagotavljajo gladko vožnjo in dober oprijem na različnih površinah. Gumirani ročaji dodajajo udobje in varnost med vožnjo, saj zagotavljajo dober oprijem tudi v mokrih pogojih.

Mehak sedež omogoča udobno sedenje tudi med daljšimi vožnjami, medtem ko je nastavljiva višina sedeža in krmila prilagodljiva glede na otrokovo rast in udobje. Minimalna višina sedeža je 62 cm, maksimalna pa 80 cm, kar omogoča uporabo kolesa skozi več let rasti otroka.

Moderen okvir King je oblikovan s premišljenimi linijami in privlačnim dizajnom, ki bo zagotovo pritegnil pozornost.

Kolo je opremljeno s prestavami, prednjo in zadnjo disk zavoro ter prednjimi vzmetenimi vilicami, kar zagotavlja zanesljivo zaustavljanje in večjo varnost med vožnjo. Dodatki, kot so zvonček, odsevniki na kolesih in pedalih ter tačka, dodajo dodatno funkcionalnost in varnost kolesa King.

Celoten paket otroškega kolesa King 20 col rdeč ponuja udobje, varnost in stilsko dovršenost, ki bo otrokom omogočila užitek v vožnji in spodbujala njihovo ljubezen do kolesarjenja.

V pakiranju je kolo že 85 % sestavljeno, kar olajša postopek sestavljanja. Potrebno je le pritrditi krmilo, sedež, pedala in tačko, za kar je priloženo tudi orodje. S tem otrokom omogočamo hitro pripravo na vožnjo in brezskrbno uživanje v kolesarjenju že v nekaj minutah po izvleku iz embalaže.

Primeren za otroke višine 135-165 cm.

Kolo King 20 col – značilnosti:

  • Okvir iz aluminija
  • 20′ col kolesa
  • Nastavljiva višina sedeža in krmila
  • Prestave Shimano  z 7 prestavami
  • Barva kolesa: rdeča
  • Zadnje in prednje disk zavore
  • prednje vzmetene vilice
  • višina sedeža od 62 do 80 cm
  • Teža : 11,8 kg

Proizvajalec: ROYALBABY

Uvoznik:

Aztek


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.