Pujsa Pepa Milni mehurčki eigrace

Pujsa Pepa Milni mehurčki

1,00  z vključenim DDV

Peppapig Logo

Razpoložljivost: Na zalogi SKU: 8007315597005 Kategorija: Oznake: , ,

Opis

Pujsa Pepa Milni mehurčki

Pujsa Pepa Milni mehurčki  – Pridobite si neskončno zabavnega časa s temi čudovitimi (60 ml) milnimi mehurčki in priloženo paličico z motivom Peppa Pig! Vsak lonček je kot nalašč za ustvarjanje nešteto mehurčkov, ki bodo napolnili prostor s smehom in radostjo. Otroci lahko ustvarjajo čarobne mehurčke v različnih oblikah in velikostih, kar bo zagotovo razvnelo njihovo domišljijo in kreativnost.

Ampak to še ni vse! Vsak lonček ima na svojem pokrovu zabavno sestavljanko, ki jo lahko otroci rešujejo med igranjem s mehurčki. To je odličen način za spodbujanje njihovega miselnega razvoja in zabavno aktivnost, ki bo trajala še dolgo po tem, ko so se mehurčki že razpršili.

Te milne mehurčke je enostavno vzeti s seboj kamor koli greste, zato so popolni za igro ali zabavo na prostem, na pikniku, na plaži ali kjerkoli drugje, kjer se želite zabavati. Poleg tega so odlična izbira za darila, saj bodo otroci zagotovo navdušeni nad to zabavno in barvito igračo. Lahko jih dodate v darilne vrečke za zabave ali jih kupite kot majhno pozornost za vsakodnevno veselje.

Zabavajte se s Peppa Pig mehurčki in ustvarite nepozabne trenutke radosti in smeha s svojimi najdražjimi!

Pozor: Izdelek je sortiran in je izbran naključno.

Licenca: Pujsa Pepa
Poreklo: Italija


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku. Tekočina lahko pusti madeže na oblačilih.c
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.