Punčka Atinil v roza obleki in dodatki

Punčka Atinil v roza obleki in dodatki

12,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 3+ let

Razpoložljivost: Na zalogi SKU: 5905214972615 Kategorija: Oznake: , , , ,

Opis

Punčka Atinil v roza obleki in dodatki

Punčka Atinil v roza obleki in dodatki – Predstavljeni komplet je odlična izbira za deklice, ki se rade igrajo s punčkami in jih zanima moda, imajo v omari veliko oblačil in se pogosto oblačijo.

Komplet je sestavljen iz impresivnega števila dodatkov – v notranjosti je čudovita svetlolasa lutka v svetlo roza oblekici z metuljčkom. Dodatki, kot so petke, torbica, krtača, psiček in rože, dodajo pridih elegance in razreda. Odlična za zabavo ali ples in za razkazovanje na odru pred žarometi.

Punčkin obraz krasi ženstveno in nežno ličenje. Za veliko modno brv na modni reviji ali prejem nagrade bo zagotovo naredila vtis. Od vašega otroka je odvisno, kako zabavna bo.

Dimenzije punčke: 28 cm x 8 cm x 4 cm

Dimenzije pakiranja: 31 cm x 34 cm x 6,5 cm

Igrača je primerna za otroke, starejše od 3 let. Komplet ima certifikat CE in je skladen z EN 71. Pakiran je v škatli s čudovitim ozadjem, zato je idealen za darilo.


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Kitajskem.