Punčka Lucy v vijolični obleki

Punčka Lucy v vijolični obleki

12,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 3+ let

Razpoložljivost: Na zalogi SKU: 5905515352352 Kategorija: Oznake: , , , , ,

Opis

Punčka Lucy v vijolični obleki

Punčka Lucy v vijolični obleki – Predstavljamo očarljivo punčko princesko v vijolični obleki. Ta čudovita punčka je želja vsake deklice, ki se rada igra in ustvarja svoje zgodbe.

Punčka ima dolge, sijoče svetle lase, ki jih lahko splete v očarljivo kito z biseri v obliki metuljev, kar ji daje edinstven čar. Poleg tega ima punčka na glavi očarljivo krono, ki poudarja njen kraljevski status. Poleg same punčke je v kompletu veliko dodatkov, ki bodo mali princeski omogočili ustvarjanje nepozabnih zgodb in pustolovščin.

Komplet vključuje 4 kitke: 2 v roza barvi, 1 v modri barvi in 1 v barvi punčkinih las. Zahvaljujoč njim lahko spreminjate lutkino pričesko in jo prilagajate različnim okoliščinam.

Poleg tega komplet vključuje glavnik, ki bo pomagal ohraniti punčkine lase v popolnem redu, in 2 sponki za lase v obliki prikupnih cvetov. Ti dodatki bodo malim umetnikom omogočili, da razvijajo svojo domišljijo in ustvarjalnost ter ustvarjajo različne pričeske za svojo ljubljeno princesko. Naša punčka princeska v vijolični obleki ni le igrača, temveč tudi odlična ideja za darilo za majhne deklice, ki rade igrajo vlogo princesk in ustvarjajo svoje zgodbe.

Velikost pakiranja: 31,5 cm x 22 cm x 6,5 cm

Dimenzije punčke: 30 cm x 7 cm


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Kitajskem.