Punčka Lucy - morska deklica

Punčka Lucy – morska deklica

9,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 3+ let

Razpoložljivost: Na zalogi SKU: 5905515352499 Kategorija: Oznake: , , , ,

Opis

Punčka Lucy – morska deklica

Punčka Lucy – morska deklica – Predstavljamo vam izjemno punčko morsko deklicoe, ki vas bo popeljala na čarobno potovanje v podvodni svet, poln skrivnosti in čudes.

Njeni dolgi svetli lasje ji dajejo izjemen čar, v kombinaciji z repom morske deklice pa ustvarja vtis lika naravnost iz pravljice. Rep morske deklice je nenavaden zaradi svoje dvostranske strukture in spektakularnih pisanih bleščic. Zaradi njih naša morska deklica dobi čaroben značaj. Še več, če z roko zapeljete čez bleščice, se barva spremeni v srebrno, kar spominja na čudovite luske prave morske deklice. To je izjemen učinek, ki tej lutki doda čar in skrivnostnost.

Morska deklica ima okoli vratu tudi elegantno ogrlico, na rokah nosi čudovite zapestnice, na glavi pa krono. To so dodatni elementi, ki ji ne dajejo le šarma, temveč ustvarjajo tudi podobo, vredno prave pravljične morske deklice.

Morska deklica ni le igrača, temveč tudi priložnost za vstop v čarobni svet zgodb in sanj. Njena lepota in očarljivost bosta navdušila vse, ki sanjajo o potovanju v podvodno kraljestvo. Je tudi odlična ideja za darilo za ljubitelje pravljic, zgodb o morskih deklicah in čarovnijah. Preseli se v skrivnostni svet morskih deklic in odkrij neverjetne pustolovščine zdaj, zahvaljujoč naši edinstveni punčki morski deklici!

Velikost pakiranja: 33 cm x 17 cm x 5 cm

Dimenzije punčke: 27 cm x 14 cm


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Kitajskem.