Punčka Emily modra morska deklica

Punčka Emily modra morska deklica

10,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 3+ let

Razpoložljivost: Na zalogi SKU: 5905515359917 Kategorija: Oznake: , , , , , , , ,

Opis

Punčka Emily modra morska deklica

Punčka Emily modra morska deklica – pozdravite lutko Emily, morsko deklico, ki vas vabi v čarobni svet podvodnih pustolovščin!

Ta čudovita lutka ima dolge svetle lase in zelene oči, na glavi pa se ji sveti tiara, ki poudari njeno edinstvenost. Rep je mogoče tudi odstraniti in z lutko se lahko igrate kot z navadno lutko, tako da jo položite na noge.

Ni le rep, ki pritegne pozornost – čudovita bluza z okrasnim kamnom še poveča Emilyjin čar in značaj. Vendar pa to ni konec zanimivosti v tem kompletu. Poleg Emily morske deklice, boste našli tudi ljubkega tjulna (10 cm x 4,5 cm x 5,5 cm) in ljubko okrašeno vijoličasto in rožnato morsko rastlino ( 13 cm x 4cm x 3 cm ), ki dopolnjujeta svet podvodnih dogodivščin.

Emily meri 35 cm x 7 cm x 4 cm, celoten komplet pa je zapakiran v škatli velikosti 33 cm x 29 cm x 7 cm. To je popolno darilo za majhne ljubitelje pravljičnih zgodb in čarobnih svetov. Začnite svojo pustolovščino s punčko Emily, morsko deklico, in v igro vnesite čarobnost.

Sestavni elementi:

– lutka Emily
– tjulenj
– podvodna rastlina

Dimenzije paketa:
33 cm x 29 cm x 7 cm

Igrača je skladna s standardom EN71 in ima certifikat CE. Primerna za otroke, stare 3 leta in več.

Poreklo: Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.