RC Lamborghini SIAN FKP37 eigrace

RC Lamborghini SIAN FKP37 1:14

56,99  z vključenim DDV

jamara Logo

Razpoložljivost: Samo še 1 na zalogi Šifra: 4042774459062 Kategorija: Oznake: , , , , , ,

Opis

RC Lamborghini SIAN FKP37 1:14

RC Lamborghini SIAN FKP37 1:14 – Ta deluxe model avtomobila znamke Jamara omogoča, da se sanje vožnje s športnim avtomobilom uresničijo kar v udobju domačega dnevnega prostora. Z LED lučmi za vožnjo, podrobnim notranjim dizajnom in natančno izdelanimi originalnimi detajli na podvozju ter karoseriji, je avtomobil izjemno natančno izdelan. Ergonomska daljinska upravljalna enota omogoča nadzor nad vozilom kot pravi dirkalnik, doseže pa hitrosti do 11 km/h. Enostavne komande omogočajo, da model natančno sledi vašim ukazom. Zato, pripravljeni na vožnjo po mestu po parketu otroške sobe, kjer vas čaka popolna zabava.

Glavne značilnosti:

  • Originalna barva: Vsi modeli Deluxe Car od JAMARA so pobarvani z robotsko tehnologijo, kar zagotavlja natančnost in enakost barve, ki je zasnovana po originalnem tonu proizvajalca vozila.
  • Podroben notranji prostor: Vključuje originalno oblikovan notranji prostor, ki vključuje volan, armaturno ploščo in ostale značilnosti avtomobila, prilagojene modelu v merilu 1:14.
  • LED luči: Model je opremljen s LED lučmi za vožnjo, ki se prižgejo ob zagonu in ugasnejo ob ustavitvi vozila, kar povečuje učinkovitost baterije.
  • Ročno odpiranje/zapiranje vrat: Vrata na obeh straneh modela je mogoče ročno odpreti in zapreti skozi okensko odprtino, kar omogoča realistično izkušnjo.

Ta model avtomobila ne samo da ponuja vrhunsko izkušnjo vožnje, temveč tudi vrhunsko izdelavo, ki bo navdušila ljubitelje avtomobilov vseh starosti.

Funkcije:

  • Naprej/nazaj
  • Levo/desno
  • Stop
  • Ročno odpiranje/zaklepanje vrat

Baterije niso vključene v komplet. Za nemoteno delovanje tega izjemnega traktorja potrebujete 7 AA baterij.

Proizvajalec: JAMARA e.K.
Poreklo: Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.