Revell 3D sestavljanka London Skyline

Revell 3D sestavljanka London Skyline

19,99  z vključenim DDV

revell makete

Razpoložljivost: Na zalogi Šifra: 4009803001401 Kategorija: Oznake: , , , , , ,

Opis

Revell 3D sestavljanka London Skyline

Revell 3D sestavljanka London Skyline – London ni le prestolnica, temveč tudi najbolj naseljeno mesto v Združenem kraljestvu. Z Buckinghamsko palačo, London Eye, mostom Tower Bridge in seveda Big Benom ima London eno najlepših panoram na svetu. Zabava za mlade in stare!

Z Revellovimi 3D sestavljankami lahko kot tridimenzionalne modele za vsakogar sestavite svetovno znane stavbe, impresivne panorame ali legendarna vozila. Zaradi natančno izsekanih sestavnih delov iz pene je sestavljanje enostavno – ne potrebujete orodja ali pripomočkov. Odvisno od velikosti in zapletenosti modela lahko zabava pri sestavljanju traja od nekaj minut do več ur.

Revell 3D Puzzle, vključno s serijo, kot je London Skyline, predstavlja inovativno potovanje v svet arhitekture in oblikovanja. Ta tridimenzionalna sestavljanka ne le izziva vaše možgane, ampak vam tudi omogoča, da fizično ustvarite izjemne modele, ki prikazujejo najbolj prepoznavne značilnosti svetovno znanih mest.

Vsak kos te 3D sestavljanke je natančno oblikovan in izdelan iz trpežnih materialov, ki zagotavljajo stabilnost in dolgotrajno kakovost končnega izdelka. Kosi so izdelani iz visokokakovostnega kartona, kar omogoča enostavno sestavljanje in trajnost končnega modela.

Sestavljanje Revell 3D sestavljanke je edinstvena izkušnja, ki združuje logično razmišljanje, ročne spretnosti in ustvarjalnost.

Število kosov: 107
Priporočena starost: 10+ let
Velikost sestavljene sestavljanke (DxŠxV): 53,5 cm x 16,5 cm x 26 cm

Proizvajalec: Revell


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Kitajskem.