Revell 3D sestavljanka Notre-Dame de Paris

Revell 3D sestavljanka Notre-Dame de Paris

59,99  z vključenim DDV

revell makete

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi SKU: 4009803001906 Kategorija: Oznake: , , , , , ,

Opis

Revell 3D sestavljanka Notre-Dame de Paris

Revell 3D sestavljanka Notre-Dame de Paris – Katedrala Notre Dame je ena najbolj fascinantnih zgradb v francoski prestolnici in velja za eno najbolj impresivnih zgradb gotske dobe. Kot mojstrska 3D sestavljanka s skoraj 293 kosi model ni nič slabši od svojega modela. To zagotavljajo prozorna, verodostojno natisnjena steklena okna in dodelani detajli fasade. Popolnoma preurejena notranjost navdihuje tudi številne detajle, ki so vidni z odpiranjem premičnih sten.

Revell 3D Puzzle predstavljajo inovativno potovanje v svet arhitekture in oblikovanja. Ta tridimenzionalna sestavljanka ne le izziva vaše možgane, ampak vam tudi omogoča, da fizično ustvarite izjemne modele, ki prikazujejo najbolj prepoznavne značilnosti svetovno znanih mest.

Vsak kos te 3D sestavljanke je natančno oblikovan in izdelan iz trpežnih materialov, ki zagotavljajo stabilnost in dolgotrajno kakovost končnega izdelka. Kosi so izdelani iz visokokakovostnega kartona, kar omogoča enostavno sestavljanje in trajnost končnega modela.

Sestavljanje Revell 3D sestavljanke je edinstvena izkušnja, ki združuje logično razmišljanje, ročne spretnosti in ustvarjalnost.

Število kosov: 293
Priporočena starost: 10+ let
Velikost sestavljene sestavljanke (DxŠxV): 58,6 cm x 22 cm x 44 cm

Proizvajalec: Revell


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Kitajskem.