Dobrodošli v čudovitem svetu Revellovih maket iz programa Revell Junior kit, namenjenih najmlajšim ustvarjalcem! Ta kategorija je posebej zasnovana za otroke, stare 4 leta in več, ki se želijo zabavati s sestavljanjem lastnih modelov. Revellov program Revell Junior kit prinaša makete z najnižjo težavnostno stopnjo 1, ki so popolnoma prilagojene otrokom, ob tem pa ohranjajo visoko kakovost in detajle, ki so značilni za znamko Revell.

Lastnosti kategorije:

  • Makete v tej kategoriji so zasnovane z mislijo na najmlajše ustvarjalce. S težavnostno stopnjo 1 ponujajo enostavno montažo, ki je prijazna do otrok in spodbuja razvoj fine motorike. Revell Junior makete so posebej prilagojene otrokom, starejšim od 4 let. Varne so in izpolnjujejo stroge standarde varnosti, hkrati pa spodbujajo raziskovalni duh.
  • Vsaka maketa je opremljena z jasnimi in enostavnimi navodili, ki so prilagojena razumevanju majhnih otrok. S tem jim omogoča, da se samostojno lotijo sestavljanja in razvijajo svoje spretnosti.Starši se lahko veselijo brezskrbnega sestavljanja skupaj z otroki, saj so makete oblikovane tako, da omogočajo enostavno montažo brez napora.
  • Revellov Junior program se ponaša z izjemno trpežnimi in robustnimi maketami, ki prenesejo igro in zabavo otrok. To zagotavlja dolgotrajno uporabo in ohranjanje modelov v odličnem stanju.

Odkrijte čarobni svet Revellovih maket iz programa Revell Junior, kjer se učenje in zabava prepletata v nepozabnih trenutkih ustvarjanja za vaše najmlajše!

Filter