Revell 3D sestavljanka RMS Titanic LED

Revell 3D sestavljanka RMS Titanic LED edition

49,99  z vključenim DDV

revell makete

Opis

Revell 3D sestavljanka RMS Titanic LED edition

Revell 3D sestavljanka RMS Titanic LED edition – Ladja RMS Titanic je verjetno najbolj znana ladja na svetu. Verjetno vsakdo pozna njeno tragično zgodbo o trku z ledeno goro in potopu v ledenih vodah severnega Atlantika. Zaradi osvetlitve LED se 3D sestavljanka Titanika sveti v enaki luči, v kakršni je trčila v ledeno goro in se potopila tisto tragično noč leta 1912.

Revell 3D Puzzle predstavljajo inovativno potovanje v svet arhitekture in oblikovanja. Ta tridimenzionalna sestavljanka ne le izziva vaše možgane, ampak vam tudi omogoča, da fizično ustvarite izjemne modele.

Vsak kos te 3D sestavljanke je natančno oblikovan in izdelan iz trpežnih materialov, ki zagotavljajo stabilnost in dolgotrajno kakovost končnega izdelka. Kosi so izdelani iz visokokakovostnega kartona, kar omogoča enostavno sestavljanje in trajnost končnega modela.

Sestavljanje Revell 3D sestavljanke je edinstvena izkušnja, ki združuje logično razmišljanje, ročne spretnosti in ustvarjalnost.

Število kosov: 266
Priporočena starost: 10+ let
Velikost sestavljene sestavljanke (DxŠxV): 87,9 cm x 9,6 cm x 29,4 cm

Proizvajalec: Revell


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Kitajskem.