Revell maketa Leopard 2 A6M eigace

Revell maketa Leopard 2 A6M+

49,99  z vključenim DDV

revell makete

Razpoložljivost: Samo še 1 na zalogi Šifra: 4009803033426 Kategorija: Oznake: , , , , ,

Opis

Revell maketa Leopard 2 A6M+

Revell maketa Leopard 2 A6M+   je nemški glavni bojni tank, ki je nadgradnja že obstoječega Leopard 2. Ta tank se ponaša z izjemno zmogljivostjo, visoko stopnjo okretnosti in izboljšanimi obrambnimi zmogljivostmi. Poganja ga močan motor, ki omogoča visoko hitrost in učinkovito premikanje po različnih terenih. Zasnovan je z napredno oborožitvijo in sistemi za zaščito, kar mu daje močno bojno sposobnost v modernem bojnem okolju. Leopard 2 A6M+ velja za enega izmed najbolj naprednih in zmogljivih bojnih tankov na svetu ter igra pomembno vlogo v vojaških operacijah in obrambi.

Podrobnosti modela:
Merilo: 1:35
Število delov: 250
Dolžina: 31,3cm
Zahtevnost: 5

Težavnostna stopnja: 5 (primerno za starost 13+)

Proizvajalec: Revell

Osnovne barve in pripomočki (niso vključeni, na voljo dodatno):

Set 3eh čopičev/set 6ih čopičev
Lepilo 25g/ 12,5g


Revell je priznani proizvajalec maket in modelov, ki ponuja široko paleto izdelkov za gradnjo in sestavljanje. Njihovi modeli so znani po visoki kakovosti in natančnosti ter pokrivajo številne tematike, vključno z vojaškimi vozili, letali, ladjami, avtomobili in še več. Poleg tega ponujajo različne težavnostne stopnje, kar omogoča gradnjo modelov tako za začetnike kot tudi za bolj izkušene graditelje. Revellove makete so priljubljene med navdušenci nad maketarstvom in omogočajo izjemno realistične prikaze različnih vozil in objektov iz resničnega sveta.


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.