Revell model set Leopard 2A6 eigrace

Revell model set Leopard 2A6/A6M

34,99  z vključenim DDV

revell makete

Razpoložljivost: Ni na zalogi Šifra: 4009803631806 Kategorija: Oznake: , , , , , ,

Opis

Revell model set Leopard 2A6/A6M

Revell model set Leopard 2A6/A6M je nemški glavni bojni tank, nadgradnja že izjemno zmogljivega Leopard 2. Z izboljšano oborožitvijo, oklepom in zmogljivostmi bojne elektronike se ta tank uvršča med enega najnaprednejših v svojem razredu. Zasnovan za izjemno natančnost in mobilnost, Leopard 2A6/A6M zagotavlja visoko stopnjo zaščite in bojne učinkovitosti na sodobnem bojišču. Ta tank je ključni element v obrambnih in vojaških operacijah, zasnovan za hitro odločanje in izvedbo različnih taktičnih nalog.

Podrobnosti modela:
Merilo: 1:72
Število delov: 168
Dolžina: 15.2 cm
Zahtevnost: 4

Težavnostna stopnja: 4 (primerno za starost 12+)

Proizvajalec: Revell

Osnovne barve in pripomočki so vključeni.


Revell je priznani proizvajalec maket in modelov, ki ponuja široko paleto izdelkov za gradnjo in sestavljanje. Njihovi modeli so znani po visoki kakovosti in natančnosti ter pokrivajo številne tematike, vključno z vojaškimi vozili, letali, ladjami, avtomobili in še več. Poleg tega ponujajo različne težavnostne stopnje, kar omogoča gradnjo modelov tako za začetnike kot tudi za bolj izkušene graditelje. Revellove makete so priljubljene med navdušenci nad maketarstvom in omogočajo izjemno realistične prikaze različnih vozil in objektov iz resničnega sveta.


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.