STAR žoga Barbie Dreamtopia 14 cm

STAR žoga Barbie Dreamtopia 14 cm

3,50  z vključenim DDV

Primerno za otroke vseh starosti.

Razpoložljivost: Na zalogi SKU: 5202522129343 Kategorija: Oznake: , , , , , , ,

Opis

STAR žoga Barbie Dreamtopia 14 cm

STAR žoga Barbie Dreamtopia 14 cm je čarobna igračka, ki navdušuje otroke s svojo bleščečo podobo in igrivostjo. Ta žoga predstavlja simbol čarobnega sveta Barbie Dreamtopia, kjer se sanje uresničijo in domišljija postane resničnost. Žoga je izdelana iz kakovostnega materiala, ki je trpežen in varen za igro.

Začarani svet Barbie Dreamtopia je upodobljen na žogi v obliki čarobnih zvezd in bleščečih elementov. Vsaka zvezda na žogi nosi svojo zgodbo in skrivnost, ki navdušuje otroke in spodbuja njihovo domišljijo. S svojo prefinjeno izdelavo in detajli izžareva eleganco in privlačnost, ki pritegnejo pozornost vsakega otroka.

S premerom 14 cm je žoga priročne velikosti, ki jo otroci lahko udobno držijo v rokah in se z njo igrajo kjerkoli in kadarkoli. Prav tako je idealna za igro tako doma kot na prostem, kar omogoča otrokom raziskovanje čarobnega sveta Barbie Dreamtopia kjerkoli jih domišljija popelje.

STAR žoga Barbie Dreamtopia je odlična izbira za darilo, saj otrokom prinaša ure zabave in domišljijskih pustolovščin. Z njo lahko otroci razvijajo svojo kreativnost, spretnosti in domišljijo ter se potopijo v čudovit svet sanj in fantazije, ki ga predstavlja Barbie Dreamtopia.

Premer žoge: 14 cm

Proizvajalec/uvoznik v EU: Čuri Muri


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Kitajskem.