Jumbo krede 5 kosov

Jumbo krede 5 kosov

5,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 3+ let

Razpoložljivost: Na zalogi SKU: 4038867003632 Kategoriji: , Oznake: , , , , ,

Opis

Jumbo krede 5 kosov

Jumbo krede 5 kosov so odličen pripomoček za risanje in ustvarjanje tako za otroke kot tudi za odrasle. Te krede so izdelane iz visoko kakovostnega materiala, ki omogoča gladko in enostavno risanje na različnih površinah, kot so tablice, kredo plošče ali asfalt.

Vsak komplet vsebuje pet različno obarvanih kred, kar omogoča ustvarjanje pisanih in živahnih umetniških del. Zaradi svoje jumbo velikosti so krede primerne za udobno in enostavno držanje tako za majhne kot tudi za večje roke.

Poleg tega so Jumbo krede enostavne za brisanje in ne puščajo madežev na površinah. So trajne in obstojne, kar pomeni, da bodo vaša umetniška dela dolgo časa ostala sveža in privlačna.

Ne glede na to, ali ustvarjate umetniška dela na prostem ali v zaprtih prostorih, bodo Jumbo krede zagotovo popestrile vaše ustvarjalne procese in vam omogočile neomejeno kreativnost.

V paketu prejmete 5 jumbo kred v rdeči, rumeni, zeleni, oranžni in modri barvi.

Velikost krede: 19 x 4 cm

Proizvajalec: XTREM Toys
Poreklo: Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.