Star žoga Cars 23cm eigrace

Star žoga Cars 23cm

4,99  z vključenim DDV

Primerno za otroke vseh starosti.

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi Šifra: 5202522131513 Kategorija: Oznake: , , , , , ,

Opis

Star žoga Cars 23cm

Star žoga Cars 23cm – pripravite se na adrenalinsko dirko z otroško žogo, ki je okrašena z motivi priljubljenih junakov iz animirane serije CARS! Ta žoga je popolna za male ljubitelje hitrih avtomobilov in zagotavlja ure zabavne igre na prostem in v notranjih prostorih. Zasnovana je z mislijo na varnost, trajnost in atraktivnost, zato bo zagotovo navdušila vsakega otroka.

Ključne lastnosti:

  • Motiv CARS: Žoga je okrašena s slikami ikoničnih likov iz animiranega filma CARS. Ti junaki bodo poskrbeli za dodatno motivacijo pri igri in prinesli nasmeh na obraz vašega otroka.
  • Velikost: S premerom 23 cm je ta žoga idealna za male roke. Njena velikost omogoča enostavno prijemanje, metanje in brcanje, kar je pomembno za razvoj osnovnih motoričnih spretnosti pri otrocih.
  • Material: Žoga je izdelana iz visokokakovostnega PVC materiala, ki je trpežen, a hkrati dovolj mehak, da je varen za otroke. Material je tudi odporen na predrtje in druge poškodbe, kar pomeni, da bo žoga zdržala številne ure aktivne igre.
  • Varna uporaba: Žoga ne vsebuje škodljivih kemikalij, kot so ftalati, in je brez ostrih robov. To zagotavlja, da je popolnoma varna za uporabo, tudi za najmlajše otroke.
  • Lahka in prenosljiva: Njena lahka zasnova omogoča enostavno prenašanje, tako da jo lahko otroci vzamejo s seboj kamorkoli – na igrišče, v park, na plažo ali preprosto za igro doma.
  • Spodbuja aktivno igro: Igra z žogo ni le zabavna, temveč tudi spodbuja fizično aktivnost, koordinacijo in ravnotežje pri otrocih. To je odličen način, kako otrokom omogočiti zdrav način življenja že od malih nog.

Prednosti:

  • Privlačen dizajn: Z barvitimi in dinamičnimi slikami priljubljenih likov iz CARS bo ta žoga hitro postala najljubša igrača vašega otroka.
  • Vzdržljivost: Kakovosten material in trpežna izdelava zagotavljata dolgo življenjsko dobo, ne glede na intenzivnost uporabe.
  • Enostavno vzdrževanje: Žogo lahko enostavno očistite z vlažno krpo, kar poskrbi za njeno vedno svežo in čisto podobo.

Otroška žoga z motivom CARS je več kot le igrača – je spremljevalka vašega otroka pri vsakodnevnih dogodivščinah in igrah. Naj vaš mali dirkač uživa v igri z najljubšimi junaki, medtem ko razvija svoje motorične spretnosti in preživlja čas na svežem zraku. Ta žoga je odlična izbira za vsakega otroka, ki obožuje hitrosti in animirane junake iz sveta CARS.

Proizvajalec: STAR
Poreklo: Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.