Star žoga Tačke na patrulji Vitezi

Star žoga Tačke na patrulji Vitezi

4,99  z vključenim DDV

Primerno za otroke vseh starosti.

Razpoložljivost: Samo še 1 na zalogi Šifra: 5202522131919 Kategoriji: , Oznake: , , , ,

Opis

Star žoga Tačke na patrulji Vitezi

Star žoga Tačke na patrulji Vitezi – pridružite se junakom iz priljubljene risanke “Tačke na patrulji” z otroško žogo, ki bo zagotovo navdušila male oboževalce teh pogumnih kužkov! Ta žoga je popolna za zabavno igro na prostem ali v notranjosti in je zasnovana tako, da zagotavlja varnost, vzdržljivost in privlačnost, ki bo očarala vsakega otroka.

Ključne lastnosti:

  • Motiv Tačke na patrulji: Žoga je okrašena s čudovitimi slikami priljubljenih junakov iz risanke “Tačke na patrulji”. Te barvite in živahne ilustracije bodo prinesle dodaten užitek med igro in poskrbele za nepozabne trenutke.
  • Velikost: Premer žoge je 23 cm, kar je idealno za otroke. Velikost omogoča enostavno prijemanje, metanje in brcanje, kar spodbuja razvoj osnovnih motoričnih spretnosti.
  • Material: Izdelana je iz visokokakovostnega PVC materiala, ki je trpežen in varen za otroke. Material je odporen na predrtje in druge poškodbe, kar pomeni, da bo žoga prenesla številne ure aktivne igre.
  • Varna uporaba: Žoga je brez ostrih robov in ne vsebuje škodljivih kemikalij, kot so ftalati. To zagotavlja popolno varnost pri igri, tudi za najmlajše otroke.
  • Lahka in prenosljiva: Zaradi svoje lahkosti je žoga enostavna za prenašanje, tako da jo lahko otroci vzamejo s seboj kamorkoli – na igrišče, v park, na plažo ali preprosto za igro doma.
  • Spodbuja aktivno igro: Igra z žogo ni le zabavna, ampak tudi spodbuja fizično aktivnost, koordinacijo in ravnotežje pri otrocih, kar je ključno za njihov zdrav razvoj.

Prednosti:

  • Privlačen dizajn: Barvite in živahne ilustracije junakov iz “Tačke na patrulji” naredijo žogo še posebej privlačno in zanimivo za otroke.
  • Vzdržljivost: Kakovosten material in trpežna izdelava zagotavljata dolgo življenjsko dobo, ne glede na intenzivnost uporabe.
  • Enostavno vzdrževanje: Žogo lahko enostavno očistite z vlažno krpo, kar poskrbi za njeno vedno svežo in čisto podobo.

Otroška žoga z motivom Tačke na patrulji je več kot le igrača – je spremljevalka vašega otroka pri vsakodnevnih dogodivščinah in igrah. Naj vaš mali junak uživa v igri z najljubšimi kužki, medtem ko razvija svoje motorične spretnosti in preživlja čas na svežem zraku. Ta žoga je odlična izbira za vsakega otroka, ki obožuje junake iz risanke “Tačke na patrulji”.

Proizvajalec: STAR
Poreklo: Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.