Star žoga Pepa 23cm eigrace

Star žoga Pepa 23cm

4,99  z vključenim DDV

Primerno za otroke vseh starosti.

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi Šifra: 5202522131995 Kategorija: Oznake: , , , , , , ,

Opis

Star žoga Pepa 23cm

Star žoga Pepa 23cm – Odkrijte veselje igre z otroško žogo, ki je okrašena s simpatičnimi motivi priljubljene risane junakinje Pujsa Pepa! Ta žoga je idealna za najmlajše, saj združuje zabavo, varnost in kakovost v enem izdelku. Izdelana je iz trpežnega materiala, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo in odpornost na različne zunanje vplive.

Ključne lastnosti:

  • Motiv Pujsa Pepa: Žoga je okrašena z živahnimi in barvitimi slikami Pujsa Pepe ter njenih prijateljev in družine. Ti ljubki liki bodo zagotovo navdušili otroke in jim prinesli dodatno veselje med igro.
  • Velikost: S premerom 23 cm je žoga idealna za majhne roke. Njena velikost omogoča enostavno prijemanje, metanje in brcanje, kar je pomembno za razvoj osnovnih motoričnih spretnosti pri otrocih.
  • Material: Žoga je izdelana iz visokokakovostnega PVC materiala, ki je trpežen, a hkrati dovolj mehak, da je varen za otroke. Material je zasnovan tako, da prenese intenzivno igro, bodisi na travi, pesku ali v vodi.
  • Varna uporaba: Žoga ne vsebuje škodljivih kemikalij, kot so ftalati, in je brez ostrih robov. To zagotavlja, da je popolnoma varna za uporabo, tudi za najmlajše otroke.
  • Lahka in prenosljiva: Njena lahka zasnova omogoča enostavno prenašanje, tako da jo lahko otroci vzamejo s seboj kamorkoli – na igrišče, v park, na plažo ali preprosto za igro doma.
  • Spodbuja aktivno igro: Igra z žogo ni le zabavna, ampak tudi spodbuja fizično aktivnost, koordinacijo in ravnotežje pri otrocih, kar je ključno za njihov zdrav razvoj.

Prednosti:

  • Privlačen dizajn: Barvite in živahne ilustracije Pujsa Pepe in njenih prijateljev naredijo žogo še posebej privlačno in zanimivo za otroke.
  • Vzdržljivost: Kakovosten material in trpežna izdelava zagotavljata dolgo življenjsko dobo, ne glede na intenzivnost uporabe.
  • Enostavno vzdrževanje: Žogo lahko enostavno očistite z vlažno krpo, kar poskrbi za njeno vedno svežo in čisto podobo.

Otroška žoga z motivom Pujsa Pepa je več kot le igrača – je spremljevalka vašega otroka pri vsakodnevnih dogodivščinah in igrah. Naj vaš mali zaklad uživa v igri z najljubšo junakinjo, medtem ko razvija svoje motorične spretnosti in preživlja čas na svežem zraku. Ta žoga je odlična izbira za vsakega otroka, ki obožuje Pujsa Pepo in njene dogodivščine.

Proizvajalec: STAR
Poreklo: Kitajska

Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.