Star žoga Pony 23cm eigrace

Star žoga Pony 23cm

3,99  z vključenim DDV

Primerno za otroke vseh starosti.

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi Šifra: 5202522132091 Kategorija: Oznake: , , , , , ,

Opis

Star žoga Pony 23cm

Star žoga Pony 23cm – Podarite svojemu otroku čarobne trenutke igre z našo otroško žogo, okrašeno z motivi iz priljubljene risane serije My Little Pony! Ta žoga združuje zabavo, varnost in kakovost, kar jo naredi idealno za male oboževalce teh ljubkih ponijev. Izdelana iz trpežnega materiala, je žoga zasnovana za dolgotrajno uporabo in odpornost na različne zunanje vplive.

Ključne lastnosti:

  • Motiv My Little Pony: Žoga je okrašena s čudovitimi slikami priljubljenih ponijev iz serije My Little Pony, vključno s Twilight Sparkle, Rainbow Dash, Pinkie Pie in drugimi. Barvite in živahne ilustracije bodo otrokom pričarale nasmeh na obraz in dodale čarobnost vsaki igri.
  • Velikost: S premerom 23 cm je žoga idealna za male roke. Njena velikost omogoča enostavno prijemanje, metanje in brcanje, kar spodbuja razvoj osnovnih motoričnih spretnosti pri otrocih.
  • Material: Izdelana iz visokokakovostnega PVC materiala, ki je trpežen in varen za otroke. Material je zasnovan tako, da prenese intenzivno igro, bodisi na travi, pesku ali v vodi.
  • Varna uporaba: Žoga ne vsebuje škodljivih kemikalij, kot so ftalati, in je brez ostrih robov. To zagotavlja popolno varnost pri igri, tudi za najmlajše otroke.
  • Lahka in prenosljiva: Zaradi svoje lahkosti je žoga enostavna za prenašanje, tako da jo lahko otroci vzamejo s seboj kamorkoli – na igrišče, v park, na plažo ali preprosto za igro doma.
  • Spodbuja aktivno igro: Igra z žogo ni le zabavna, ampak tudi spodbuja fizično aktivnost, koordinacijo in ravnotežje pri otrocih, kar je ključno za njihov zdrav razvoj.

Prednosti:

  • Privlačen dizajn: Barvite in živahne ilustracije ponijev iz My Little Pony naredijo žogo še posebej privlačno in zanimivo za otroke.
  • Vzdržljivost: Kakovosten material in trpežna izdelava zagotavljata dolgo življenjsko dobo, ne glede na intenzivnost uporabe.
  • Enostavno vzdrževanje: Žogo lahko enostavno očistite z vlažno krpo, kar poskrbi za njeno vedno svežo in čisto podobo.

Otroška žoga z motivom My Little Pony je več kot le igrača – je spremljevalka vašega otroka pri vsakodnevnih dogodivščinah in igrah. Naj vaš mali zaklad uživa v igri z najljubšimi poniji, medtem ko razvija svoje motorične spretnosti in preživlja čas na svežem zraku. Ta žoga je odlična izbira za vsakega otroka, ki obožuje čarobni svet My Little Pony. Privoščite svojemu otroku nepozabne trenutke igre in veselja z žogo, ki bo v njihov svet prinesla čarobnost in navdušenje!

Proizvajalec: STAR
Poreklo: Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.