Star nogometna žoga Super Score 23cm eigrace

Star žoga Disney Classics 23cm

4,99  z vključenim DDV

Primerno za otroke vseh starosti.

Razpoložljivost: Samo še 1 na zalogi Šifra: 5202522010382 Kategorija: Oznake: , , , , ,

Opis

Star žoga Disney Classics 23cm

Star žoga Disney Classics 23cm – odkrijte veselje igre z  otroško žogo, ki je okrašena s priljubljenimi Disney junaki! Ta žoga je idealna za najmlajše, saj združuje zabavo, varnost in kakovost v enem izdelku. Izdelana je iz trpežnega materiala, ki zagotavlja dolgo življenjsko dobo in odpornost na različne zunanje vplive.

Ključne lastnosti:

  • Motiv Disney: Žoga je okrašena s čudovitimi ilustracijami ikoničnih Disney junakov, ki bodo navdušile vse otroke.
  • Velikost: Premer žoge je 23 cm, kar je idealna velikost za otroke. Žoga je dovolj velika, da jo je mogoče enostavno prijeti in metati, hkrati pa dovolj lahka, da jo otroci lahko brez težav nosijo s seboj.
  • Material: Izdelana iz visokokakovostne PVC plastike, ki je neškodljiva in varna za otroke. Material je zasnovan tako, da prenese intenzivno igro, bodisi na travi, pesku ali v vodi.
  • Varna uporaba: Žoga je brez ostrih robov in drugih nevarnih delov, zato je primerna za otroke vseh starosti. Prav tako je brez ftalatov in drugih škodljivih kemikalij, kar zagotavlja, da je popolnoma varna za uporabo.
  • Lahka in prenosljiva: Zaradi svoje lahkosti je žoga idealna za uporabo doma, na vrtu, v parku ali na plaži. Otroci jo lahko enostavno prenašajo in uporabljajo kjerkoli želijo.
  • Spodbuja aktivno igro: Igra z žogo spodbuja motorične sposobnosti, koordinacijo in fizično aktivnost pri otrocih, kar je ključno za njihov razvoj.

Prednosti:

  • Privlačen dizajn: Barvite in živahne ilustracije Disney junakov naredijo žogo še posebej privlačno in zanimivo za otroke.
  • Trajnost: Trpežna konstrukcija zagotavlja, da bo žoga prenesla številne ure igre, ne glede na okolje.
  • Enostavno čiščenje: Žogo je mogoče enostavno očistiti z vlažno krpo, kar zagotavlja, da bo vedno videti kot nova.

Otroška žoga z motivom Disney je popolna izbira za vsakogar, ki želi svojim otrokom zagotoviti zabavno, varno in aktivno igro. Naj vaš otrok uživa v igri z junaki, ki jih obožuje, medtem ko razvija svoje motorične spretnosti in uživa na prostem. Privoščite svojemu otroku to čudovito žogo in opazujte, kako se njihov obraz razveseli ob pogledu na najljubše Disney junake!

Proizvajalec: STAR
Poreklo: Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.