Warhammer 40k Kill Team Starter set eigrace

Warhammer 40k Kill Team Starter set

84,90  z vključenim DDV

Primerno za 12 let+

Opis

Warhammer 40k Kill Team Starter set

Warhammer 40k Kill Team Starter set – vstopite v vznemirljiv svet namiznih iger z vrhunsko znanstvenofantastično igro spopadov – Kill Team. Ta začetni komplet vsebuje vse, kar potrebujete za prve korake v igri Kill Team, zato je idealen za delitev s prijateljem ali za darilo nekomu, ki ga želite seznaniti s svojo najljubšo igro. Če želite izboljšati izkušnjo, razširite svoj komplet s terenom, kot ga najdete v Killzone Octarius.

Nova izdaja igre Warhammer 40.000 Kill Team je bila od temeljev prenovljena kot najboljša namizna igra za spopad doslej. Kill Team: Starter Set je odličen za začetek kampanje tajnih misij. Ta epski komplet vsebuje dve popolni ekipi ubijalcev – Veteran Guardsmen of the Death Korps of Krieg in Ork Kommandos – skupaj z vsemi pravili in dodatki, ki jih potrebujete za začetek igranja.

Starter set vsebuje:

  • 1x 96 stranska knjiga z osnovnimi pravili: V tem knjigi so jasna in jedrnata pravila za igro po sistemu „matched play“, odprto igro in pripovedne misije, s katerimi se boste naučili, kako igrati popolnoma novo ekipo za ubijanje.
  • 1x 56-stranska knjiga o Rekrutih: Odkrivajte ozadje Kill Teams, ki so vključene v škatli, vključno s pravili za njihovo uporabo v igrah Kill Team in številnimi misijami, namenjenimi učenju osnovnih načel igre Kill Team, pred razdelkom Naslednji koraki, ki zagotavlja koristen vodnik za nadgradnjo in razširitev vaših izkušenj z igro Kill Team.
  • 22x Citadel miniatur: Dve polni ekipi Veteran Guardsmen in Ork Kommandos tvorita srce vojnega območja Octarius, vsaka pa ima širok nabor možnosti prilagajanja in alternativne sestave. Dodatni deli omogočajo temeljito personalizacijo vaše ubijalske ekipe, pri čemer je veliko modelov mogoče sestaviti kot več različnih vrst operativcev. Vsaki ekipi je priložen tudi celoten prenosni list z več kot 400 oznakami in emblemi za prilagajanje modelov.
  • 6x barikade ubijalske skupine in 6 kosov orkovskega terena: V igri so kulise ključni del, zarjaveli orkski ostanki pa igralcem omogočajo hitro spoznavanje pravil o terenu, medtem ko so barikade sestavni del postavitve vsake bitke.
  • 3x bojni merilniki: Poenostavljen sistem merjenja za ustvarjanje hitrih in dinamičnih iger. Ta bojna merila imajo simbole novega sistema in so kot nalašč za vtikanje v ozke vrzeli med operativci, ko bi bil običajen meter preveč okoren.
  • Dodatna oprema: Z obojestransko igralno podlogo, 85 žetonov, in 10 kockami se takoj lotite igre.

Miniature so dobavljene nepobarvane in jih je treba sestaviti – priporočamo uporabo lepila za plastiko Citadel in barv Citadel Colour.

Proizvajalec: Games Workshop Limited, proizvedeno v Veliki Britaniji


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelek je proizveden v Veliki Britaniji.