Warhammer Necrons: Necron Warriors eigrace
Warhammer Necrons: Necron Warriors komplet
Warhammer Necrons: Necron Warriors figura
Warhammer Necrons: Necron Warriors figura 1
Warhammer Necrons: Necron Warriors figura 2
Warhammer Necrons: Necron Warriors slika

Warhammer Necrons: Necron Warriors

39,90  z vključenim DDV

Primerno za 12 let+

Opis

Warhammer Necrons: Necron Warriors

Warhammer Necrons: Necron Warriors – Necron Warriors sestavljajo večino neizčrpne vojske sveta grobnic. To so brezmesni mechanoidi, ki se v milijonih zoperstavljajo vitalnim rasam galaksije. Starodavne okončine so razjedene od starosti, vendar moč njihovih kovinskih žil ni zbledela, prav tako pa tudi ne trdna zvestoba njihovim nadrejenim.

Canoptek Scarab Swarms najdemo po grobnih svetovih in vesoljskih ladjah Nekronov, kjer jih samodejne rutine silijo, da s svojimi entropičnimi čeljustmi razgrajujejo poškodovano snov vseh vrst. Hranijo se z organsko in neorgansko snovjo ter jo pretvarjajo v energijo, ki jo usmerjajo v protokole za popravilo.

Ta komplet sestavlja deset Necron Warriors – vsak ima dve glavi in možnost izbire gauss flayerja ali gauss reaperja – ter tri Scarab Swarms. Sestavljanje Push-fit pomeni, da za sestavljanje ne boste potrebovali nobenega lepila. Komplet je izdelan iz 70 plastičnih delov, priloženih pa je 10x 32-milimetrskih podstavkov Citadel in 3x 40-milimetrski podstavki Citadel.

Miniature so dobavljene nepobarvane in jih je treba sestaviti – priporočamo uporabo lepila za plastiko Citadel in barv Citadel Colour.

Proizvajalec: Games Workshop Limited, proizvedeno v Veliki Britaniji


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelek je proizveden v Veliki Britaniji.