Winx punčka Flora
Winx punčka Flora

Winx punčka Flora

15,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 3+ let

Razpoložljivost: Samo še 1 na zalogi SKU: IW01242100F Kategorija: Oznake: , , , , , , ,

Opis

Winx punčka Flora

Winx punčka Flora je čudovita igrača, ki bo očarala ljubitelje priljubljene animirane serije Winx Club. Flora je ena od šestih čarobnih vil iz skupine Winx, ki se borijo proti zlu in ščitijo magični svet. Ta posebna punčka je izjemno realistična izvedba lika Flore, s čimer prinaša v dom otroka magično vzdušje Winx Club.

Punčka je visoka 23 cm, kar omogoča otrokom, da se popolnoma potopijo v čarobni svet Winx Club. Njena velikost je idealna tudi za igro na poti ali doma. Izdelana je z natančnostjo in skrbnostjo do detajlov, kar omogoča, da punčka Flora izgleda, kot da je stopila iz risanega sveta Winx Club.

Florina obleka je čudovito oblikovana in podrobno izdelana. Vsak detajl, od barve do kroja, je zasnovan tako, da ustreza Florinemu liku v animirani seriji. Obleka je narejena iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo dolgotrajno igranje in uživanje v tej čarobni igrači.

Punčka Flora ima tudi gibljive sklepe, kar omogoča otrokom, da jo postavijo v različne položaje in ji dajo življenje pri igranju. Njene dolge, čarobne lase je mogoče česati in oblikovati, kar dodatno povečuje zabavo pri igri.

Vrhunske modne punčke Winx v najbolj izvirnem videzu! Najmodernejše vile doslej!
Zberite jih vse!

Velikost punčke: 23 cm

Proizvajalec: Witty Toys


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.