Barbie punčka v mavrični obleki

Barbie punčka v mavrični obleki

19,99  z vključenim DDV

Primerno za starost: 3+ let

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi SKU: 194735183609 Kategorija: Oznake: , , , , , ,

Opis

Barbie punčka v mavrični obleki

Barbie punčka v mavrični obleki je čarobna stvaritev, ki prinaša otroške sanje v resničnost. Ta izjemna Barbie predstavlja vrhunec elegance, barvitosti in glamurja, ki jo prinaša svet mode in zabave.

Oblečena v čudovito mavrično obleko, ki se blešči in sije kot mavrični biser, Barbie zasije v vsej svoji lepoti. Mavrični odtenki, ki se prelivajo čez obleko, prinašajo občutek čarobnosti in edinstvenosti. Vsak detajl obleke je skrbno izdelan, da ustreza visokim modnim standardom, ki jih predstavlja Barbie.

Njeni dolgi, svetleči in svilnati lasje dopolnjujejo njen eleganten videz, ki izžareva samozavest in ženstvenost. Z mehkimi očmi, ki sijejo od radovednosti in prijaznosti, Barbie v mavrični obleki očara srca vseh, ki se srečajo z njo.

Poleg svoje izjemne lepote Barbie prinaša tudi pustolovščine in zabavo. Z neskončnimi možnostmi igranja in ustvarjanja, ta punčka spodbuja otroško domišljijo in kreativnost. Lahko je junakinja svojih zgodb, modna oblikovalka, plesalka ali karkoli si otrok zamisli.

Barbie punčka v mavrični obleki je več kot le igrača, je ikona, ki predstavlja brezmejno moč sanj in želja. S svojo edinstveno lepoto in čarobnostjo navdihuje otroke po vsem svetu, da sanjajo velike sanje in sledijo svojim srcem.

Velikost punčke: 32 cm

Proizvajalec: Mattel


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Izdelano na Kitajskem.