Steffi Love Kevin Charming eigrace

Steffi Love Kevin Charming

11,99  z vključenim DDV

Razpoložljivost: Samo še 2 na zalogi SKU: 4006592084493 Kategorija: Oznake: , , , ,

Opis

Steffi Love Kevin Charming

Steffi Love Kevin Charming je več kot le lutka – je spremljevalec otroških igralnih fantazij, ki vnaša eleganco in zabavo v vsakodnevno igro. Oblečen v čudovito črno obleko, ta lutka prinaša pridih elegance in stila v otroško igralnico.

S svojo elegantno obleko, Kevin spodbuja otroško domišljijo in ustvarjalnost. Otroci lahko skozi igro vživijo različne vloge in situacije, saj Kevin predstavlja lik, poln zanimivih zgodb in pustolovščin.

Njegova obleka je natančno oblikovana in izdelana iz kakovostnih materialov, kar omogoča otrokom, da se poglobijo v svet odraslih in razvijajo svoje socialne veščine skozi igro v vlogi odraslih.

Kevin je več kot le igrača – je prijatelj, ki spodbuja otroško razmišljanje, domišljijo in kreativnost. Z njim otroci lahko izvajajo vloge, razvijajo svoje spretnosti in se učijo o različnih vidikih življenja.

Ta lutka je odlično darilo za otroke, ki imajo radi igro vlog in odkrivanje novih svetov. Kevin bo zagotovo postal nepogrešljiv del njihove igralnice in nepozaben lik v njihovih najlepših spominih na otroštvo.

Z Kevinom lahko otroci ustvarijo neskončne zgodbe, raziskujejo svet odraslih in se zabavajo ob ustvarjanju različnih scenarijev. Ta čudovita lutka je odlična izbira za vsakega otroka, ki si želi odkrivati svet domišljije in igranja vlog.

Proizvajalec: Simba
Poreklo: Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.