Bayer Glava za friziranje in ličenje 27cm

Bayer Glava za friziranje in ličenje 27cm

42,90  z vključenim DDV

Primerno za starost: 3+ let

Razpoložljivost: Samo še 1 na zalogi SKU: 4003336000337 Kategorija: Oznake: , , , , ,

Opis

Bayer Glava za friziranje in ličenje 27cm

Bayer Glava za friziranje in ličenje 27cm je popolna igrača za male modne navdušence in bodoče frizerje ter stiliste. S svojo realistično podobo in bogatimi možnostmi oblikovanja, ta čudovita igrača omogoča otrokom, da izrazijo svojo ustvarjalnost in se potopijo v čarobni svet mode in lepote.

S to čudovito glavo, ki je kot nalašč oblikovana za otroke, se lahko mladi stilisti in umetniki ličenja potopijo v vznemirljiv svet oblikovanja frizur in ličenja. Glava je izdelana iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo vzdržljivost in varnost. Ima realistične lase, ki jih je mogoče oblikovati na različne načine, kar omogoča otrokom, da ustvarijo številne trendovske frizure, ki so jih videli v revijah ali na spletu.

S priloženimi dodatki, kot so sponke za lase, navijalke, krtača in glavnik, ji lahko lase urejate tako pogosto, kot želite . Da bo styling popoln, ne sme manjkati popoln make-up. Pakirana je v čudoviti razstavni škatli.

Dodatne lastnosti:
Velikost 27 cm
– Priloženi dodatki
– Dimenzije (cm):
24,5 x 16 x 27 cm
– Teža: 1120 g

Proizvajalec: Bayer Design, Nemčija


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3. leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi. Igrača je izdelana na Kitajskem.