Novoletno obdarovanje za podjetja

Praznično obdarovanje za podjetja!

Novoletno obdarovanje za podjetja

Spoštovani poslovni partnerji,

Z veseljem vam sporočamo, da smo pripravili izvrstno ponudbo novoletnih in božičnih daril za otroke vaših zaposlenih. Pri nas boste našli široko paleto kakovostnih in privlačnih igrač, ki bodo razveselile najmlajše obdarovance.

Ker vemo, kako pomembno je, da otroci prejmejo darila, ki spodbujajo njihov razvoj in zabavo, smo skrbno izbrali asortiman izdelkov, ki so primerni za različne starostne skupine. Ne glede na to, ali iščete didaktične igrače, konstrukcijske sete, igrače na daljinsko vodenje ali morda igrače za igro vlog, boste pri nas našli vse, kar potrebujete.

Za dodatno priročnost vaših zaposlenih smo pripravili tudi možnost individualnega nakupa preko bonov v naši spletni trgovini. Podjetje lahko vsakemu zaposlenemu omogoči uporabo bona, ki ga lahko izkoristi v spletni trgovini.

Z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri najustreznejših izdelkov za vsakega otroka.

Naša ekipa skrbi za kakovost izdelkov in hitro, ter zanesljivo dostavo, saj želimo, da bo vaše izkušnja nakupa pri nas čim bolj prijetna in brezskrbna.

Vabljeni ste, da nas kontaktirate za več informacij o naši ponudbi in možnostih sodelovanja. Verjamemo, da bomo skupaj ustvarili nepozabno praznično izkušnjo za otroke vaših zaposlenih.

Želimo vam čudovite priprave na prihajajoče praznike in se že veselimo uspešnega sodelovanja z vami.

Lep pozdrav,

Dragana Berić
Vodja poslovalnice

m: dragana@eigrace.com
t: +386 (0)40 707 095


Delite to objavo