Igrače za otroke

IGRACE

Igrače za otroke

V trgovini Eigrače vam ponujamo igrače za otroke vseh starosti. Pri nas najdete igrače svetovno znanih proizvajalcev kot so LEGO, Bruder, Hape, Ravensburger, Revell in še veliko drugih.

Trgovina Eigrače je svoja vrata prvič odprla leta 2008 v majhni trgovinici v BTC Ljubljana, kjer smo ponujali nekaj osnovnih igrač. Danes smo trgovina z največjo izbiro igrač v Sloveniji.

Trgovina Eigrače

Vodilni programi

Eden najbolj akutalnih so v tem hipu zagotovo avtomobili na akumulator. Ponudbo si lahko ogledate v kategoriji Avto na akumulator, kjer najdete več kot 50 različnih avtomobilov. Večina avtomobilov je v trgovini razstavljenih, če pa kakšnega nimamo, vam ga po predhodnem dogovoru z veseljem sestavimo. Če si zaželite kašen model, ki ga nimamo v ponudbi, ga poizkusimo poiskati pri dobavitelju, ter ga naročimo za vas. Imamo tudi lasten servis, ter zagotavljamo rezervne dele, tako, da ste pri nakupu lahko brez skrbi.

IGRACE ZA OTROKE

Ponujamo tudi pestro izbiro koles, ogledate si jih lahko v kategoriji Otroška kolesa, več o njih pa si lahko preberete v članku otroško kolo. Tako kot avtomobile na akumulator, imamo tudi kolesa razstavljena, oz. vam željen model po predhodnem dogovoru sestavimo. Prav tako imamo lasten servis ter zagotavljamo rezervne dele.

igrace za otroke

Igrače za otroke Bruder ponujamo že od samega začetka, pri nas najdete več kot 200 različnih modelov, med njimi tudi veliko priključkov.

igrace za otroke

Med lesenimi igračami prevladujejo igrače proizvajalca HAPE, ponujamo pa tudi Eichhorn, EverEarth ter GOKI. Ponudbo si lahko ogledate v kategoriji Lesene igrače.

igrace za otroke

Sestavljanke Ravensburger s svojimi motivi razveseljujejo ljubitelje sestavljanja vseh starosti. Primerne so za otroke od treh let dalje, po njih pa poseže tudi veliko odraslih, saj imajo nekatere tudi do 18000 kosov.

igrace za otroke

Pohvalimo se lahko tudi z največjo ponudbo maket Revell. Imamo jih več kot 500, ponujamo pa tudi vse barve, tako email kot vodne, ter veliko pripomočkov. Tako kot sestavljanke, so tudi makete primerne že za otroke od 4 ih let dalje, ter za vse odrasle.

igrace za otroke

Zgoraj našteto je le del naše glavne ponudbe, pri nas pa lahko najdete veliko več. Na spletni strani je veliko artiklov, a bistveno več jih najdete v poslovalnici v BTC Ljubljana, hala A – klet.

Novosti:

Delite to objavo