Otroško kolo

Otroško kolo

V trgovini Eigrače.com vam ponujamo pestro izbiro otroških koles. Pri nas najdete predvsem otroško kolo Royal Baby, ter nekaj drugih (kot so npr. Puky, Eightshot, KUbikes…)

V otroška kolesa Royal Baby smo se zagledali že leta 2010, ter so stalnica v naši ponudbi vse od takrat. Pri izdelavi Royal Baby koles sta najpomembnejša varnost ter udobje, kolo pa je v celoti prilagojeno otroškim potrebam ter stilsko oblikovano. Zavorne ročke so posebej oblikovane za majhne otroške roke, gume so širše kot običajne ter omogočajo udobje, ter predvsem stabilnost. Kolesa imajo tudi posebno oblikovane bidone, ter varnostno testirane odsevnike. Vse te lastnosti so jim tekom let dale nadimek najbolj kul koles, v ZDA pa so Royal Baby kolesa ena izmed najbolj prodajanih že nekaj let zapored.

Vsa otroška kolesa ustrezajo mednarodnim standardom ISO 4510 ter ISO 8098.

Kako pravilno izberemo otroško kolo?

Ker se zavedamo pomembnosti pravilne izbire velikosti otroškega kolesa, je večina koles razstavljena v naši poslovalnici v BTC Ljubljana, hala A, klet. Če kakšnega kolesa nimamo sestavljenega, vam ga po predhodnem dogovoru z veseljem sestavimo.

Otroška kolesa otroško kolo

Najlažje je, da je otrok ob nakupu kolesa z vami. Sedež mu bomo tako spustili na najnižjo točko, otrok pa mora imeti ob tem cela stopala na tleh. Če ima otrok stopala trdno na tleh, se bo počutil varno, kar pa je izredno pomembno ob prvih poizkusih vožnje. Kasneje, ko otrok napreduje s tehniko in znanjem vožnje pa mu sedež po potrebi prilagajamo.

Velikokrat se zgodi, da kolo kupujete za darilo, tako da otroka pri tem ni z vami. Takrat si lahko pomagate s spodnjo tabelo, ter kolo izberete na podlagi otrokove velikosti. Izmerite predvsem notranjo dolžino nog, ter izberite velikost kolesa glede na višino otroka ter notranje dolžine nog.

Otroška kolesa otroško kolo

Vabimo vas, da si ponudbo ogledate v kategoriji otroških koles. Izbirate lahko med 12, 14 ter 16 colskimi kolesi. Ne pozabite tudi na varnost, ter prebrskajte med čeladami.

Delite to objavo