Disney plišasta Mini Miška 20cm - sortirano

Disney plišasta Mini Miška 20cm – sortirano

11,99  z vključenim DDV

Primerno za otroke vseh starosti.

Opis

Disney plišasta Mini Miška 20cm – sortirano

Disney plišasta Mini Miška 20cm – sortirano je čarobna igračka, ki bo prinesla nasmeh na obraz vsakemu otroku in ljubitelju Disneyjevih junakov. Ta ljubka Mini Miška je na voljo v razkošnih barvah – rdeči ali roza, kar omogoča izbiro, ki se popolnoma ujema z otrokovim stilom ali razpoloženjem.

Zasnovana z natančnimi detajli in mehkobo, ki je značilna za Disneyjeve plišaste igrače, je popoln sopotnik za igro, objemanje in avanture. Njena prikupna velikost omogoča, da jo otroci vzamejo s seboj kamor koli gredo, bodisi v posteljo, na izlet ali na pravljično popotovanje v domišljijski svet.

Izdelana iz visokokakovostnih materialov in z Disneyjevim pečatom kakovosti, je plišasta Mini Miška varna in trajna igrača, ki bo otroku nudila dolgoletno zabavo in veselje. Njen mehak in prijeten material omogoča nežno objemanje in udobje, ki bo otrokom prineslo občutek topline in varnosti.

Disney plišasta Mini Miška 20 cm je popolno darilo za rojstni dan, praznike ali posebne priložnosti, ki bo zagotovo razveselilo vsakega otroka. S svojo ljubko podobo in nežno teksturo bo Mini Miška postala nepogrešljiv del otrokovega sveta igre in fantazije.

Ob naročilu prejmete 1 lišasta Mini Miško.

Plišasta igrača je na voljo v dveh barvah: rdeča in roza. Ob naročilu lahko v opombo naročila vpišete željeno barvo. V nasprotnem primeru bo izbrana naključno.

Velikost: 20 cm
Material: poliester

Proizvajalec: Simba, poreklo Kitajska


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

Za vzdrževanje igrače je primerno le ročno pranje.

OPOZORILO! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.

Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.