Družabna igra Catan - Zora človeštva eigrace

Družabna igra Catan – Zora človeštva

45,99  z vključenim DDV

Igralcev : 3-4
Čas igranja : 90 min
Starost : 12+ let

To je samostojna igra za začetnike in izkušene Katance.

Opis

Družabna igra Catan – Zora človeštva

Družabna igra Catan – Zora človeštva – Pridruži se najveličastnejšemu popotovanju človeštva!

V Evropi in Aziji se je Homo sapiens srečal s podobno razvitimi neandertalci, ki so Afriko zapustili mnogo tisoč let prej. Ugotovitve kažejo, da sta obe skupini živeli druga ob drugi in ohranjali stike tisoče let. Ne vemo, ali so bili le miroljubne narave, vemo pa, da so tekmovali za redke vire za preživetje.

V CATAN – Zora človeštva doživite začetke človeške zgodovine skozi tisočletja.

Vodi svoje pleme po poti razvoja in se odpravi na raziskovanje Zemlje. Nabiraj prej neznane plodove in ulovi velik plen. Toda na novih področjih nisi sam. Sabljezobi tigri in neandertalci prežijo nate, ti poskušajo vzeti dragocene surovine in za najbolj zaželjene prostore za tabore se bijejo hude bitke. Ti bo uspelo, da se kot prvi naseliš na vseh celinah?
Popolnoma prenovljena različica klasične igre »Abenteuer Menschheit« vsebuje priljubljene katanske elemente in poseben mehanizem premikanja.

Primerno za starost: 12+ let
Čas igranja: 90 min
Št. igralcev: 3-4

Vsebina: igralna plošča, 8 preglednih kart, 80 kart s surovinami, nosilec kart, 50 figuric, 65 ploščic 13 oštevilčenih žetonov, 4 lestvice napredka, 2 kocki, pravila igre

Proizvajalec: Kosmos


Opozorila in varnostni ukrepi ob uporabi nekaterih kategorij igrač.

OPOZORILO! Ni primerno za otroke do 3.leta starosti, ker bi lahko vdihnil ali pogoltnil majhne delce.
OPOZORILO! Igrača se sme uporabljati samo pod neposrednim nadzorom odrasle osebe! Obdržite embalažo, saj vsebuje pomembne informacije. Odstranite embalažo preden igračo izročite otroku.
Igrača je proizvedena v skladu s CE standardi.